Hodnoceniher.cz

Wreckfest

80%

Průměr z 11 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #wreckfest #auta #zavody #demolice #early access #destrukce #windows #ps4 pro #xbox one x #bugbear #thq nordic #závodní #playstation #xbox #dirt rally #forza horizon #thq #kobra #vytvoření #ban #forza #mario kart #konkurence #závod #demoliční derby #bouračka #závodní hra #pocit #bugbear entertainment #xbox live #sport #rennspiel #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

4/5
GameSite.sk
6. 12. 2019
Wreckfest je jedinečná pretekárska hra, ktorá vytŕča z radu konkurentov. Svojím kvalitným spracovaním vám prinesie skvelé odreagovanie a zabaví na pár hodín. Nenúka žiaden príbeh a na nič sa nehrá. Prináša kvalitné jazdenie a ničivú zábavu, preto by nemala chýbať v zbierke každého fanúšika pretekárskych titulov.

6/10
Doupě
20. 9. 2019
Wreckfest je celkem povedená šrotovací závodní hra. Na trhu se však nachází větší kousky. Hra se snaží zaujmout povedenými destrukcemi, ale jízdou za konkurencí zaostává.

8/10
GamePark
13. 9. 2019
Máte rádi akci, extrémní závody a bezohlednost? Pokud ano je pro vás Wreckfest jako dělaný. Jedná se o nástupce kdysi velice úspěšné série her se stejným motivem s názvem Flatout.  Studio Bugbear Entertainment, které má na svědomí jak Flatout tak Wreckfest se snaží vrátit do časů, kdy jejich demoliční hry byly velmi úspěšné. Protože co si budeme nalhávat série Flatout od druhého dílu za moc nestála....

8/10
Zing
5. 9. 2019
Konečně ten správný nástupce legendárních flatoutů, jenž exceluje zejména skvělou fyzikou a neuvěřitelnou destrukcí.

8/10
Respawnpoint
3. 9. 2019

80%
Bonusweb
2. 9. 2019
Duchovní nástupce série FlatOut přináší vše, co bychom od závodní arkády očekávali. Více než o samotné závodění tu jde o prosté přežití. A díky parádnímu fyzikálnímu modelu je to neskutečná zábava,

8,5/10
Game Informer
29. 8. 2019
Bugbear Entertainment's latest racing experience is all about aggressive driving and smashing cars to bits.

8/10
XboxWeb.cz
23. 8. 2019
Wreckfest naplnil moje očekávání, protože závody, kde se o někoho opřete nebo ho cíleně sešrotujete s patřičným vizuálním efektem mi chyběly jako sůl. Tratí je dost, aut také, multiplayer velice zábavný, takže bych této hře rád předpověděl světlou budoucnost. Snad budou podobného názoru i ostatní hráči, protože by byla škoda tuto trochu drsnější závodní hru minout.

90%
Czechgamer.com
9. 7. 2018
Bezpochyby jeden z adeptů na závodní hru roku a zároveň důkaz, že i dlouhý a problematický vývoj může vést k vytvoření vynikajícího titulu, na který budeme ještě dlouho po vydání rádi vzpomínat.

8/10
Tiscali Games
4. 7. 2018
Wreckfest vás dostane perfektním jízdním modelem, špičkovou demolicí, zábavnou umělou inteligencí a objemnou kariérou plnou vtipných výzev. Prostor pro zlepšení nabízí uživatelské rozhraní a multiplayer ze staré školy, který dnešní dobou zhýčkané hráče spíš odradí.

80%
GameStar.de
9. 6. 2018
Wer FlatOut mochte, wird Wreckfest lieben. Spröde inszeniertes, aber herrlich brachiales Vollkontakt-Racing mit beeindruckender Physik.