Hodnoceniher.cz

Worms W.M.D

81%

Průměr z 6 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #worms (série) #strategie #akční #taktická #ps4 #windows #team17 #worms wmd #tahová

Recenze

3/5
Nbase
9. 6. 2019
Worms W.M.D je dobrá hra, přináší klasickou hratelnost obohacenou o tři nové prvky, ale jinak je to pořád ta samá hra, která vás zabaví především při hře s více hráči. Přidanou hodnotou je přenositelnost hry díky vlastní obrazovce Switche a Joy-Con ovladačům.

82%
GamePark
12. 9. 2016
Někteří s nimi mají spojené dětství, jiní je hráli s kamarády až na střední škole a najdou se i tací, kteří se s nimi setkali na prvním Playstationu. Ať patříte do té či oné kategorie, jistě budete znát, dnes již legendární, záležitost Worms! Po do dnes oblíbeném Armageddonu a World Party se nám červíci vydali vstříc 3D grafice, což nedopadlo úplně nejlépe. Je pravda, že i ve své 3D verzi vydali několik...

5/5
Hrej.cz
6. 9. 2016
Asi tentokrát převládl sentiment a červi by si zasloužili o stupínek horší hodnocení. Na druhou stranu v Team17 konečně pochopili, kudy vede cesta, a za to, že se po ní vydali, jim ten bodík k dobru rádi přiřkneme. Až čas ukáže, zda jim to k něčemu bylo a zda není celý koncept pro hráče zastaralý.

82%
Czechgamer.com
5. 9. 2016
Červi jsou ve formě a přinesli starou dobrou hratelnost, několik příjemných novinek a parádní vizuální zpracování. Pokud máte sérii Wroms rádi, není proč váhat, užijete si kopec zábavy.

8/10
Zing
27. 8. 2016
Worms W.M.D je velmi zábavnou hrou, která nabízí příjemný oddech neustále provázený zábavnými situacemi a hláškami. Ačkoliv nejde o žádnou revoltu, o zábavu nouze není.

8/10
Tiscali Games
22. 8. 2016
Červí masakr je zpět v celé své parádě a přiváží s sebou nejen tanky a nálože humoru, ale především hodiny zábavy, o kterou se postará především multiplayer. Worms W.M.D nenabízí revoluční herní mechanismy nebo dechberoucí grafiku. Nic z toho však nepotřebuje, aby nabídla královskou zábavu.