Hodnoceniher.cz

Worms Rumble

68%

Průměr z 5 recenzí
#pc #playstation 5 #playstation 4 #team17 #ps4 #ps5

Recenze

7/10
IndianTV
5. 1. 2021
O Worms: Rumble toho nejde moc říct. Jde o jakousi krásnou jednohubku, která zaryté fanoušky pobouří a jiné rozhodně potěší. S kamarády se zasmějete a sem tam zanadáváte nad místy krkolomným ovládáním. Ale stačí to na krásných 7 bodů z 10.

3/5
Hrej.cz
18. 12. 2020
Worms Rumble je po prvních pár seznamovacích hodin velmi povedené. Hratelnost akční, plynulá a zábavná. Potom ale zjistíte, že hře bolestivě chybí obsah i citelnější odkaz starších dílů. A to červům nakonec úplně podkopává... nohy?

8/10
Sector.sk
16. 12. 2020
Mohlo by sa zdať, že kvôli novému prístupu je hra sklamaním, Worms Rumble ním však rozhodne nie je. Opäť sú to kvalitné a zábavné, hoci občas aj frustrujúce červíky. Nie však pre každého. Výrazná zmena samotných základov hry a snaha držať krok s dobou prináša osvieženie. Obsahovo je ponuka v niektorých smeroch zatiaľ skromná, to sa však postupne bude meniť. Navyše netreba zabúdať ani na cenovku, ktorá...

7/10
Vortex
11. 12. 2020
Po zuby ozbrojení červi po více než dvou dekádách opouštějí tahové souboje a řež nově probíhá v reálném čase. Výsledkem je frenetická akce plná adrenalinu, jež zaujme důrazem na schopnosti hráčů a celkově odlehčeným přístupem. Kvality hry zbytečně sráží menší množství herní náplně, na druhou stranu je ale možné hru pořídit doslova za pár stovek.

60%
Alza
9. 12. 2020
Worms Rumble je dobrá multiplayerová akce nelišící se ve své podstatě od toho, co nám tu dlouhodobě servíruje konkurence. Nabídnuta je vám tím pádem slušná porce zábavy, v jejímž rámci se mezi sebou ve velkých arénách mastí různě nastrojení červíci. Ve výsledku je to slušný kousek, který však fandům tahových dílů moc velkou radost neudělá.