Hodnoceniher.cz

World of Warcraft: Warlords of Draenor

84%

Průměr z 4 recenzí
#pc #macos #world of warcraft (série) #online #fantasy #datadisk #windows #mac #blizzard

Recenze

4/5
Hrej.cz
17. 1. 2015
Warlords of Draenor je dosud nejvýpravnějším datadiskem a kvalitativně se řadí mezi první dvě rozšíření. Začátečníkům usnadňuje náročné první krůčky a hardcore fanoušky si udobřuje detailním pohledem do historie.

75%
Bonusweb
7. 1. 2015
Rozšíření Warlords of Draenor fantasy on-line hry na hrdiny World of Warcraft slibovalo návrat ke kořenům. Tvůrci se nebojí nových nápadů, nicméně start hry se příliš nepovedl. V první části recenze hodnotíme stávající obsah, v druhé přidáváme zkušenosti po několika týdnech a číselné hodnocení.

9/10
Tiscali Games
26. 12. 2014
Někdo by to mohl nazvat zmrtvýchvstání. Ve skutečnosti je to „jen“ výborný datadisk, který přináší spoustu novinek a plní tajná přání hráčů po celém světě. Potlesk ve stoje.

4,5/5
HardcoreGamer
29. 11. 2014
Warlords of Draenor puts just about every other MMO in recent memory to shame. Guild Wars 2, RIFT, TERA, WildStar and others don’t boast the sense of satisfaction in the quests, reward in the dungeons, progress towards real achievements or impact on the surrounding world that are all available in spades in Draenor. Even Cataclysm and Mists of Pandaria fall short. Blizzard has taken everything from...