Hodnoceniher.cz

Wildlife Park

63%

Průměr z 6 recenzí
#pc #strategie realtime #windows

Návody, cheaty

Recenze

3/10
LEVEL
1. 1. 2010
Otrocká kopie Zoo Tycoonu, extrakt těch nejhorších suchostí z původního konceptu doplněný ještě o něco hůře pochopitelným menu, a dokonale zbavený jakékoli špetky originality a zábavnosti.

70%
Gamesport
11. 4. 2004
Přesto, že hra zdaleka není po grafické ani zvukové stránce nadprůměrná, dobrá hratelnost a zábavnost se jí upřít nedá. Jestli jste typ hráče, kterého baví tycoonovky, pak se u Wildlife Park pobavíte.

5/10
hry.Sme.sk
16. 2. 2004
Wildlife Park je priemer, aj keď to zo začiatku vyzeralo celkom zábavne a zaujímavo. Do zóny „za mesiac zabudnutých hier“ hru nestrháva spracovanie, ale všade prítomná nuda. Zábavnosť na bode mrazu rozhodla jasne.

76%
Tiscali Games
5. 1. 2004
WildLife Park je povedená hra, která sice nedosahuje kvalit Zoo Tycoona, ale fanoušky si najde hlavně mezi lidmi, kteří jsou na dlouhé čekání a nimrání se s něčím zvyklí. V žádném případě ji ale nemohu doporučit hráčům, kteří nesnáší dlouhé a neurčité čekání.

8/10
Tiscali Games
5. 1. 2004
WildLife Park je povedená hra, která sice nedosahuje kvalit Zoo Tycoona, ale fanoušky si najde hlavně mezi lidmi, kteří jsou na dlouhé čekání a nimrání se s něčím zvyklí. V žádném případě ji ale nemohu doporučit hráčům, kteří nesnáší dlouhé a neurčité čekání.

71%
Bonusweb
28. 9. 2003
Wildlife Park je mírnou evolucí Zoo Tycoonu, bohužel trochu příliš mírnou na to, že od vydání původní hry již uplynuly dva roky. Lepší audiovizuální dojem a originálnější game design by mu šly k duhu mnohem lépe, než plagiátorské snahy o přiživení se na komerčně úspěšném nápadu Microsoftu, potažmo Blue Fang Games.