Hodnoceniher.cz

WiiI play: Motion (Wii)

47%

Průměr z 3 recenzí
#wii #ostatní

Recenze

3/10
Sector.sk
2. 8. 2011
A sme na konci, dvanásť minihier Wii Play Motion je skôr únavných ako zábavných, jediné čo človek cíti, je úľava od bolesti zbytočne namáhaných rúk. Hra vyzerá a znie veľmi pekne, ale to je v tomto prípade akosi jedno. Rád končím optimisticky, preto na úplný koniec len toľko, že Wii Play Motion nie je úplne zúfalá hra, lebo hrou v tradičnom slova zmysle nie je, je len prídavkom k novému ovládaču. Ak...

3/10
Doupě
21. 7. 2011
Wii Play: Motion je v tomto případě velice těžké hodnotit. Za své peníze dostanete pouze tři relativně zábavné minihry, asi šest průměrných a tři úplně hrozné. Navíc jen minimum hříček vás zabaví na delší dobu a je více než pravděpodobné, že se na titul bude doma jen prášit.

8/10
Konzolista.cz
13. 7. 2011
S bolavými prsty a ujíždějícíma očima se konečně dostávám k verdiktu, který nemůže být jiný, než převážně slunečný, ovšem s lehkou oblačností a zanedbatelnými přeháňkami. Wii Play: Motion je zkrátka vynikající demonstrací možností Wii Motion Plus a snad se stane i inspirací dalším autorům, kteří třeba tyto prvky časem zakomponují do svých velkých projektů.