Hodnoceniher.cz

When Ski Lifts Go Wrong

72%

Průměr z 3 recenzí
#pc #macos #linux #nintendo switch #sportovní #simulace #puzzle #nenáročné #nezávislé #simulator #singleplayer #steam

Recenze

6,5/10
Gaming professors
16. 3. 2022
Ski Lifts Go Wrong je budovatelská 2D hra (i když lze vstoupit i do 3D režimu neboli otáčet obraz), ve které stavíme vleky a snažíme se při tom neunudit k smrti. Titul nabízí kampaň, sandbox a workshop, ale nic víc toho v něm nenajdeme. Vývojáři se snažili hru oživit různorodými levely, což se jim však moc nepodařilo, a my tak upadáme do herního stereotypu. Za momentální cenu je zábava nepřiměřená.

7/10
GamePark
24. 10. 2019
Vybudovat bezpečný a plně funkční vlek ve skutečnosti není vůbec jednoduché. A právě na tomto faktu staví zábavný simulátor When Ski Lifts Go Wrong, ve kterém se staneme stavitelem vleků, na kterém přímo závisí životy všech zúčastněných.

4/5
Nbase
10. 2. 2019
Klasická konstruktérská oddechovka. Nenarazil jsem téměř na žádné chyby, ať už v designu nebo programátorské, kromě již zmíněného lana bych si ještě posteskl nad občasným zmateným kurzorem, který ne vždy sedne přesně tam, kde chcete. Sluší se vyzdvihnout skvělý tutoriál a zpestření v podobě misí se skútrem nebo bicyklem. Občas se i lehce zasmějete, i když je na scéně krev, ale když ta kabinka s lyžaři...