Hodnoceniher.cz

Warlords IV: Heroes of Etheria

73%

Průměr z 5 recenzí
#pc #strategie realtime

Recenze

7/10
LEVEL
1. 1. 2010
S novinkami se tedy v Infinite Interactive nepředali, vše prostě zjednodušili do konceptu snadné výroby jednotek, putování a častých bojů. Zkrátka syndrom „ještě jedno kolo a jdu spát“, je i u čtvrtého Warlords zaručen, ale realtimová konkurence nabízí i něco více...

79%
Tiscali Games
2. 2. 2004
Graficky sice strašně zastaralé, ale o to více zábavnější pokračování jedné z legend fantasy her, které ani náhodou nedělá svojí sérii ostudu.

8/10
Sector.sk
8. 12. 2003
Warlors IV ponúka kvalitný herný zážitok v prepracovanom fantasy prostredí, a jednoduché, ale efektívne súboje prebiehajúce v ťahovom systéme.

6/10
hry.Sme.sk
20. 11. 2003
Moje sklamanie zo štvrtého dielu bolo obrovské a na Warlords sa bude spomínať ako na skvelú sériu s rozpačitým koncom. Štvorka je určená len pre určitú vybranú skupinu ľudí, pre skalných fanúšikov, ktorý majú dodnes na disku všetky predchádzajúce diely warlordov.

76%
Bonusweb
29. 10. 2003
Jedna z největších klasik fantasy tahovek se vrací, a to nikoliv jako plagiát HOMM, jak původně vypadala, ale svébytná, designově střídmá a přitom vysoce hratelná strategie pro labužníky. Je na ní ale vše zcela dokonalé?