Hodnoceniher.cz

WarioWare: Get It Together!

78%

Průměr z 7 recenzí
#akční #adventura #plošinovka #logická #společenská #nintendo #switch #nintendo #intelligent systems, nintendo #switch

Recenze

85%
Czechgamer.com
2. 4. 2022
Dôstojné pokračovanie šialenej zbierky minihier

7/10
IndianTV
17. 10. 2021
Ačkoliv WarioWare: Get It Together! dokáže zabavit na nějaké ty dvě hodiny, pokud nemáte v plánu hrát pořád dokola nebo nemáte kamarády, se kterými hrát, brzo vás omrzí. Jedná se stále o skvělou hru, ale o jeden ze slabších dílů této série.

3,5/5
HardcoreGamer
13. 9. 2021
WarioWare: Get It Together! is exactly what fans of the series will be expecting. It’s a brand new mix on the familiar formula that allows players to try out brand new microgames in fully new ways in addition to teaming up with a friend if they so desire to challenge and compete with one another. WarioWare at its core is very much a title for people who love competition and getting the top score, and...

7,8/10
Game Informer
8. 9. 2021
Help Wario and his companions escape their own game by completing over 200 wacky microgames.

90%
Bonusweb
8. 9. 2021
Máte jen pár sekund na to, abyste se zorientovali, co se po vás chce, a hned to realizovali. Více než dvě stovky hříček pobaví zejména dva hráče, na své si ovšem díky dalším režimům přijdou i sólisté či celá rodina.

8/10
Tiscali Games
8. 9. 2021
Série víc než 200 mikroher zabalená do divoce nekonzistentního vizuálu a zběsilého tempa. Pro jednoho je nový WarioWare spíš na pokrčení rameny, ale na zpestření vhodných domácích večírků jde o příjemně ztřeštěnou zábavu.

7/10
Sector.sk
8. 9. 2021
No a zostalo ešte audiovizuálne spracovanie, ktoré je veľmi svojské a napríklad vizuál často pripomína niečo z tvorby Terryho Gilliama. Je to absurdné, esteticky možno ani nie pohľadné, ale vlastne to má taktiež svoje kúzlo. Hudba je viac tradičná a dobre ku hre sadne, aj keď sú to zväčša len krátke slučky vytvorené na sprievod krátkych mikrohier. Aj to ukazuje, že je WarioWare: Get It Together! dobrou...