Hodnoceniher.cz

Wargame: european escalation

79%

Průměr z 14 recenzí
#pc #strategie realtime #strategie #realtime #windows #echtzeit-strategie #focus home interactive #eugen systems #wargame: european escalation #patrick lück #pc #strategie

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Doupě
28. 3. 2012
Ve Wargame si vyzkoušíte, jaké by to bylo velet vojskům ve chvíli, kdyby se Studená válka stala nečekaně horkou.

8/10
Herní web
28. 3. 2012
Wargame: European Escalation vypadá jako R.U.S.E., ale tady zdání opravdu klame. Hra je podstatně náročnější na hraní a složitější než její předchůdce; rozhodně tak není pro každého. Možná proto je Wargame vydaná pouze na PC a možná proto se jejího vydání ujal menší vydavatel Focus Home Interactive namísto Ubisoftu, který vydal R.U.S.E. i na konzole. Wargame se hraje velmi příjemně a hratelnost je...

8/10
Hrej.cz
22. 3. 2012
Vynikající RTS pro náročné, která přináší atraktivní alternativní pohled na studenou válku, boduje zejména díky megalomanskému pojetí – obrovské mapy, obrovské taktické možnosti a s nimi spojená i vysoká obtížnosti. Jasný tip pro všechny RTS harcovníky.

7/10
Recenzeher.eu
22. 3. 2012
Wargame: European Escalation nabídne zázemí především náročným stratégům, kteří nechtějí ztrácet čas s ekonomickou součástí hry, přestože se jí ani v rámci verbování nových jednotek, za které je třeba platit, nevyhnou. Potěší tedy především uživatele, jež rádi detailně plánují obranné akce nebo naopak přepady a prahnou po přehledu na bitevním poli. Především vlastenci pak budou plesat nad přítomností...

4/5
Hrej.cz
21. 3. 2012
Vynikající RTS pro náročné, která přináší atraktivní alternativní pohled na studenou válku, boduje zejména díky megalomanskému pojetí – obrovské mapy, obrovské taktické možnosti a s nimi spojená i vysoká obtížnosti. Jasný tip pro všechny RTS harcovníky.

80%
Topzine.cz
20. 3. 2012
Wargame je opravdu poctivou strategickou hrou, jež nabízí hodiny a hodiny nefalšované taktické zábavy. Desítky typů vojenských jednotek, vybrané historické reálie a přítomnost dokonce československé armády ze hry činí i výbornou záležitost pro opravdové vojenskohistorické fajnšmekry.

7/10
Eurogamer.cz
20. 3. 2012
Pěkně poctivá hardcore strategie pro zkušenější znalce žánru se v dobré kondici, byť v průměrném technickém zpracování, vrací k možnému konfliktu dvou politických přesvědčení. I když tu prim hraje hlavně motivující multiplayer, ani střídmější sólo kampaň se neztratí, když její kvality tvoří hlavně nebývale obří nabídka bojujících jednotek a solidní AI protivníků.

Eurogamer.cz
19. 3. 2012

80%
Game page
18. 3. 2012

8/10
Zing
12. 3. 2012
Nekompromisní hra, která vám dá přesně to, co od ní očekáváte. Tedy propracované bitvy, jimž je podřízeno téměř všechno.

8/10
Sector.sk
8. 3. 2012
Wargame: European Escalation je ďalšia chutná stratégia z dielne Eugen Systems. Zjednodušene môžeme povedať, že je to RUSE okresané o výstavbu, s rovnakým systémom priblíženia terénu a rozšírenými taktickými možnosťami na bojisku. Motivačným faktorom je odomykanie stoviek jednotiek za úspechy v misiách aj sieťovej hre. Plusom je obdobie studenej vojny a pre našinca aj prítomnosť československých jednotiek....

8/10
Tiscali Games
7. 3. 2012
Náročná strategie pro náročné stratégy, která však uchvátí i relativního nováčka žánru. I přes drobné problémy s cenou určitých sil a možná až příliš rozsáhlým výběrem jednotlivých modelů jednotek, se jedná o netradiční a hlavně zábavný titul, jenž na dlouhou dobu chytne a nepustí.

90%
GameSite.sk
5. 3. 2012
Po 12 hodinách ktoré som dokopy v hre strávil, rátam ešte aspoň raz toľko, pokiaľ sa k tomu kroku vôbec odvážim. Nepýtajte sa ma ďalšie otázky prosím, musím ísť hrať. A vy, ktorí ste sa dočítali cez túto recenziu až sem...ŠUP ŠUP. 40€ za tento kúsok stojí zato. Battlefield 3 medzi stratégiami.

82%
GameStar.de
29. 2. 2012
Taktik-Fest für Mehrspieler-Fans