Hodnoceniher.cz

Wargame: AirLand Battle

84%

Průměr z 6 recenzí
#pc #strategie realtime #strategie #studená válka #windows #echtzeit-strategie #deep silver #eugen systems #wargame: airland battle #patrick lück #pc #strategie

Recenze

85%
GamePark
5. 8. 2013
V nejlepších chvilkách Airland Battle je nefalšovanou válkou, plnou těžké techniky, létajících strojů a kovových mušek bzučících prostorem a končících ve vnitřnostech nepřítele. Jinak je WAB jen zatraceně dobrou hrou, které dnes už nevychází.

85%
GamePark
3. 8. 2013
Wargame: Airland Battle (WAB) obsahuje 828 hratelných jednotek pocházejících z 12 různých zemí (patří k nim i Československo). To je úctyhodné číslo, značící, že než se do hry z období studené války plně ponoříte, nějakou chvíli to potrvá. Komplexita WAB nepůsobí pro běžné herní publikum právě přitažlivě, a ani toho, kdo měl s válečnými strategiemi mnohokrát co dočinění, nečeká v prvních hodinách hry...

9/10
Zing
14. 7. 2013
Nekompromisní, propracovaná a hodně nepřístupná strategie vhodná především pro fandy žánru. Těm nabízí desítky až stovky hodin zábavy v singleplayeru a především v multiplayeru.

8/10
Sector.sk
4. 7. 2013
Celkovo AirLand Battle vyznieva skôr ako samostatná, ale kvalitná expanzia, nie plnohodnotné pokračovanie. V niečom prevyšuje European Escalation, v niečom naopak poľavuje, nie je vyslovenie lepšia alebo horšia, sily sú vyrovnané. V konečnom dôsledku sme sa od Eugen Systems dočkali ďalšej vydarenej stratégie, ktorú sa oplatí kúpiť.

8/10
Tiscali Games
1. 7. 2013
Pokračování solidní strategie, které boduje přidáním letadel, odladěním a rozšířením původního herního systému, ale hlavně dokonalým vyvážením jednotek.

81%
GameStar.de
20. 6. 2013
Ein Fest für Mehrspieler-Taktik-Fans