Hodnoceniher.cz

Walking Dead: Survival Instinct

44%

Průměr z 4 recenzí
#pc #akční

Recenze

3/10
Tiscali Games
19. 4. 2013
Papírově zajímavý koncept se podařilo realizovat do naprosto příšerné a nudné kombinace střílečky a stealth akce, kterou nelze doporučit ani fanouškům seriálu či komiksu Walking Dead. Jediným výrazným pozitivem je pouze dabing hlavních postav.

2/10
Konzolista.cz
6. 4. 2013
U The Walking Dead: Survival Instinct zamrzí jedna věc, a to naprosto nevyužitý potenciál. Občas se totiž objeví během hraní dobrý nápad, který ale vývojáři následně pohřbívají technickým zpracováním a dalšími nedodělanostmi, za kterými je vidět, že hra prostě musela být na pultech obchodů co možná nejdříve. Krátký vývoj, údajně trvající ani ne rok, se zde hodně podepsal, a je škoda, že vývojáři nedostali...

5/10
InGamer.cz
1. 4. 2013
Kéž by jen autoři měli více času na hře pracovat a vypilovat ji. Byla by mnohem lepší, protože nápadů v ní zrovna málo není. Takhle se musíme spokojit s něčím, co má jméno, ale už ne duši.

77%
GamePark
1. 4. 2013
The Walking Dead: Survival Instinct je víceméně splněným snem akčnějším fanoušků stejnojmenného seriálu. Přestože celkový dojem kazí horší grafika, menší volnost i paradox při získávání věcí, hratelnost, akce a atmosféra jsou docela vydařené. A co teprve skvělá hudba a úžasný dabing. Hra je zkrátka určena v první řadě lidem, kteří propadli seriálové předloze a za to si od nás odnáší 77 %.