Hodnoceniher.cz

Vampire: The Masquerade - Shadows of New York

61%

Průměr z 2 recenzí
#pc #vampire: the masquerade - shadows of new york #playstation #xbox-one #xbox #adventury #ps4 #nintendo switch #grafický román #draw distance #vampire the masquerade #new york #konverzace #román #julie #baron #asie #příběh #julio

Recenze

62%
Alza
20. 9. 2020
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York je textovou adventurou, která má něco do sebe. Kvalit svého předchůdce však bohužel kvůli slabšímu zpracování rozhodnutí a jejich následného dopadu nedosahuje. Doporučit tento mírně nadprůměrný kousek mohu pouze těm, kteří touží po hutnějším poznání tohoto univerza. Ostatní by se měli této novele vyhnout.

6/10
Doupě
14. 9. 2020
Shadows of New York jsou další kapitolou po Coteries z minulého roku, která obstojí sama o sobě. Stále má spoustu neduhů, ale díky tomu, že se tvůrci soustředili na jednu příběhovou linku, působí věrněji a láká hráče se posouvat dál. Oproti konkurenčním grafickým románům mají Draw Distance stále co dohánět, ale našlápnuto mají slušně. Hlavně když vezmeme v potaz, že mají k dispozici celé univerzum Vampire The Masquerade.