Hodnoceniher.cz

Until Dawn

86%

Průměr z 11 recenzí
#playstation 4 #playstation 3 #horor #survival #adventura #ps4 #adventury #until dawn #následek #slasher #hororový thriller #citlivost #řeč #celá hratelnost #dualshocku #ovládací schéma #peter #opětovné hraní #zajímavé zpestření #kvalitní hra #strašák #světelný efekt #sony #supermassive games #scea #supermassive games #ps4 #sony computer entertainment

Návody, cheaty

Recenze

8,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Until Dawn ma strukturę filmu, ale nie można go nazwać samograjem. Zresztą spróbujcie puścić pada i dożyć świtu wszystkimi bohaterami. Powodzenia. To po prostu sprawnie zrealizowany interaktywny horror naszpikowanymi trudniejszymi niż zwykle sekwencjami QTE i całą masą decyzji na bieżąco kształtujących przedstawioną w grze historię. Nie ma tu tyle interakcji co w Obcy: Izolacja, gdzie jest mniej cutscenek...

8/10
Tiscali Games
28. 8. 2015
Na první pohled jen dobrá videoherní adaptace klasické hororové vyvražďovačky, která ale vyniká hereckými výkony, grafickým zpracováním a hlavně obrovským množstvím voleb, s jejichž pomocí zažijete při každém hraní jiný příběh.

84%
Bonusweb
25. 8. 2015
Until Dawn je nejnovějším příspěvkem do rodiny titulů, které smazávají rozdíly mezi herním a filmovým zážitkem. Důraz je kladen i na důležité volby, průzkum prostředí a zajímavé ovládání.

99%
Czechgamer.com
24. 8. 2015
Kto sa bojí nech nechodí na chatu bez zdravotného preukazu.

4/5
Hrej.cz
24. 8. 2015
Until Dawn je díky efektu motýlích křídel jednou z nejambicióznějších her posledních let. Na druhou stranu je třeba k tomuto konceptu přistupovat s realistickým očekáváním, být nohama na zemi a počítat s tím, že jádro titulu tvoří zcela standardní herní kostra, která notabene není bez chyby.

Eurogamer.cz
24. 8. 2015
Dobrý interaktivní příběh s napínavou atmosférou s možností záchrany postav, ale relativně lineární, záměrně plný hororových klišé.

4/5
HardcoreGamer
24. 8. 2015
Until Dawn will likely be forever mistaken as part of Quantic Dream’s oeuvre. That’s high praise, however, as the French studio has come the closest to making a game that truly feels like an interactive movie. The area that Until Dawn fails to measure up to Quantic Dream’s efforts, however, is in its plotting. Everything is rather straightforward and cliché and while it’s easy to care for the characters,...

9/10
Game Informer
24. 8. 2015
Until Dawn doesn't just limp to release like a bloodied survivor; it emerges as an excellently penned teen horror tale that sets a new standard.

9/10
Centrum Her
24. 8. 2015
<strong>Until Dawn brilantne spája survival horor, thriller, inovatívne prvky, skvelé ovládanie aj výborné spracovanie postáv a po dlhom čase to je PS4 hra, ktorá vám nesmie ujsť. Výborný zážitok!</strong>

4/5
Doupě
24. 8. 2015
PS: Nezapomeňte se zúčastnit naší soutěže, ve které můžete vyhrát hru Until Dawn i s tématickým tričkem!

9/10
Zing
24. 8. 2015
I přes několik málo neduhů hry, kterým jednoznačně vévodí často extrémně stupidní dialogy, je Until Dawn hrou s netradičním herním zážitkem, který i přes zmíněné chyby lze jednoznačně doporučit. Po dlouhé době mám navíc chuť rozehrát hru znova ihned po prvním dohrání a to je situace, která se často neopakuje.