Hodnoceniher.cz

Unravel Two

80%

Průměr z 10 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #plošinovka #kooperace #skákačka #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #adventury #ea #unravel #unravel two #ea play #živý člověk #hádanka #druhý díl #yarnyho #krása světa #herní doba #zvláštní kouzlo #noční město #drobná chybička #přepnutí #pasáž #dítě #yarn #sběratelský předmět #pro #nejmenší detail #dobré rozhodnutí #x1 #ea originals #xbo #electronic arts #electronic arts #ea #platformówki #coldwood interactive #xbox one

Recenze

7,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
* - Kopię gry na PS4 otrzymaliśmy bezpłatnie od Electronic Arts Polska

79%
Czechgamer.com
7. 8. 2018
Unravel two přináší druhého „bavlňáče“, pět hodin zábavy, ale bohužel bez emocionálních zážitku, které tak nadchli v prvním díle.

4/5
HardcoreGamer
29. 6. 2018
Unravel Two is a quick journey, but one that does its predecessor justice. Coldwood have not just avoided the types of hazards associated with co-op, but also used them to great advantage in order to expand upon their gameplay in the ways that the best sequels do. The puzzles are a blast, the graphics and environments are jaw-dropping, and little bonuses such as the challenge levels provide a good...

9/10
XboxWeb.cz
28. 6. 2018
I napodruhé mě Unravel nadchl a s klidným svědomím mohu jeho koupi a hraní více než doporučit. Navíc jeho cenovka je více než adekvátní obsahu. Příjemný je i fakt, že k hraní Unravel Two nepotřebujete vůbec znát a vědět, o čem byl první díl. Hra je tak vhodná úplně pro každého, kdo chce prožít zajímavý příběh, potrápit svou hlavu u hádanek a překonat sám sebe ve výzvách. To vše je navíc možné prožít...

8/10
Game Informer
22. 6. 2018
Whether you want a unique side-scroller to play alone or a teamwork-emphasizing experience to play with a friend, this is worth a look.

7/10
Tiscali Games
20. 6. 2018
Unravel Two působí spíše jako kooperativní odbočka zasazená do stejného světa, než jako parádně vyladěné pokračování skvělé jedničky. Její zábavné základy tu pořád bez problémů fungují, jen s nimi dvojka nijak zajímavě nepracuje a neposouvá je nikam dál.

80%
Bonusweb
19. 6. 2018
Jedna z nejméně populárních herních firem EA nezaštiťuje jen bombastické mnohamilionové videohry, ale také skromnější tituly. Příkladem budiž skákačka Unravel z roku 2016, za kterou stojí studio Coldwood Interactive. Pokračování vsadilo na hraní ve dvou.

8/10
Doupě
16. 6. 2018
Unravel Two je úchvatný titul, který ve vás probudí vaše vnitřní dítě a pomůže trochu relaxovat po těžkém dni. Drobné chybičky v hratelnosti hře rádi odpustíte a budete si užívat každou minutu. Těch minut je bohužel velmi málo, jelikož hra je opravdu velmi krátká.

9/10
Zing
14. 6. 2018
Unravel Two zdárně navazuje na svého předchůdce, bere si z něj to nejlepší a přidává i několik vítaných novinek navrch. Na první pohled může jít o skoro stejnou hru, jen se zaměřením na kooperaci. Jakmile se ale do hry ponoříte, zjistíte, že máte v rukou další velmi povedenou plošinovku, v níž se zrcadlí lidskost a životní zkušenosti tvůrců a skutečnost, že zážitek je to hlavní a co nejvyšší výdělek...

4/5
Hrej.cz
13. 6. 2018
Vypiplaná plošinovka, která vás ale bohužel nevezme za srdíčko. Zahoďte kapesníčky, přineste gamepad a kamaráda a dejte i tak těm měkkoučkým roztomiloučkým klučinům šanci. Zaslouží si to.