Hodnoceniher.cz

Trucks and Trailers

55%

Průměr z 4 recenzí
#pc #simulace

Recenze

5/10
Eurogamer.cz
24. 5. 2012
Pokud jste někdy toužili po placeném simulátoru parkování tiráků, tak tohle je přesně pro vás. Grafika je sice parádní, ale kromě pilování své zručnosti v tom, jak dobře někam nacouvat s návěsem a do ničeho nedrcnout, se v podstatě žádného dalšího herního obsahu nedočkáte - bohužel.

60%
GamePark
8. 7. 2011
Hodnocení nakonec není vůbec lehké, protože se v nás pře jednak krásné technické zpracování, ale na druhé straně poněkud rychle odeznívající hratelnost a naprostá svázanost výhradně na parkování. I za dobrý poměr cena/zábava a lokalizaci do češtiny nakonec udělujeme 60 %.

6/10
Doupě
6. 7. 2011
Pokud si tedy ETS2 odmyslím, je Trucks & Trailers až překvapivě propracovaným a detailním dílkem, avšak s velmi úzkým záběrem. Hlavně lokace, jako jsou třeba benzínové pumpy, přímo vábí k vyjetí na silnice, vstříc dálavám. Ale nejde to. To je hrozná škoda, vždyť ze hry je přímo cítit hromada nevyužitého potenciálu…

50%
Recenzeher.eu
1. 7. 2011
V Truck&Trailers se nicméně nedočkáme žádné volnosti. Nedočkáme se ničeho navíc a stále dokola, ve velkém počtu misí děláme totéž. Teď jsme se zkrátka dočkali jen zlomku toho, co v běžných kamionových simulátorech vídáme. Dočkali jsme se jen parkování. A proto jde zhruba jen o půlku z celkové hry. I proto musíme hodnotit průměrně. Hra dobrá, ale to co nabízí, rozhodně nestačí.