Hodnoceniher.cz

Tropico 6

78%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #strategie #diktátor #budovatelska #ps4 #windows #mac #ps4 pro #xbox one x #playstation #xbox #warcraft 3 #tropico 2: pirate cove #tropico 5 #tropico 1 #tropico #frostpunk #tropico 6 #tropico 4 #tropico 3 #mise #studená válka #chvíle #budovatelská strategie #tropic #styl hraní #požár #karibik #první světová válka #aufbau-strategie #kalypso media #limbic entertainment #xbox one #switch

Recenze

4/5
Hrej.cz
17. 4. 2019
Herní průmysl je o další Tropico bohatší a svět se kvůli tomu nezboří, jen jeho přítomnost laxně přijme. Proč by se také zajímal, když na stůl předkládá opět tu samou, byť sebelepší, nabídku.

8/10
Doupě
12. 4. 2019
Vývojáři skvěle vyvážili mnoho možností hraní s jejich prezentací. Hra vám umožňuje hrát různými styly a dokáže je naservírovat tak, abyste pokud možno nic nepřehlédli. Hlavně si Tropico zachovává své kouzlo a při hraní se cítíte jako pravý nabubřelý diktátor. Své chyby hra má, ale její hraní jsem si vážně užíval.

75%
Bonusweb
10. 4. 2019
Jaké to je, být diktátorem? Vládli byste svým poddaným tvrdou rukou, utrhávali jim od úst a popravovali každého, kdo se na vás jen křivě podívá? Nebo byste ze svého panství stvořili pro své soudruhy utopii? V šestém díle oblíbené strategii Tropico můžete vyzkoušet oba přístupy.

7/10
Tiscali Games
5. 4. 2019
Pohledná, propracovaná, rozmanitá, komplexní, příjemná a zábavná budovatelská strategie. Vyššímu hodnocení brání minimální posun od posledního dílu, pár nepříliš logických designových rozhodnutí a hlavně technické nedodělky.

81%
GameStar.de
3. 4. 2019
Vielfältiges Aufbauspiel mit großer Freiheit bei der Staatsgestaltung, die wir aber zu selten voll ausschöpfen müssen.

84%
Czechgamer.com
1. 4. 2019
Staré známe mechaniky dobre preverené časom a pár zaujímavých noviniek

7,8/10
Game Informer
29. 3. 2019
While managing the needs of an ever-growing population is complicated, keeping everyone happy is even harder.