Hodnoceniher.cz

Transformers: Fall of Cybertron

83%

Průměr z 8 recenzí
#pc #third person akce #akční #windows #ps3 #x360 #activision #high moon studios #transformers: fall of cybertron #activision #high moon studios #transformers: upadek cybertronu #pc #ps3 #xbox 360 #playstation 3

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Tak naprawdę Transformers: Fall of Cybertron nie ma jakiś rażących wad czy wkurzających błędów. Ciężko znaleźć w tej grze coś, co by nam nie pasowało. To naprawdę solidnie wykonana produkcja, z ciekawą kampanią, przyjemnym, różnorodnym gameplayem, osadzona w niegłupim i dobrze wykorzystanym uniwersum. Do ideału jej trochę brakuje, ale i tak powinniście dobrze się bawić, nawet jeśli Transformersy to...

80%
GameSite.sk
18. 9. 2012
Pád Cybertronu je výbornou hrou, ktorá vám ponúka napínavú a veľkolepú kampaň v zábavnej forme a vyladenej hrateľnosti.

8/10
Tiscali Games
17. 9. 2012
Impozantními scenériemi, velkou variabilitou misí a perfektním scénářem byla hernímu podání Transformers konečně navrácena důstojnost. Jde o skvěle rozpohybovanou hromadu šrotu, která udělá radost každému fanouškovi.

8/10
Zing
6. 9. 2012
Transformers: Fall of Cybertron jsou nástupcem v pravém smyslu slova. Nepřináší do série žádné výrazné novinky ani revoluční prvky, ale vylepšují a aktualizují mnohé součásti, které se nestihly minule, případně neseděly vůbec. Od skotačení v War for Cybertron jsme se přesunuli k mnohem dospělejšímu a ucelenějšímu zážitku, i když za cenu menší svobody výběru. V podobných titulech je však linearita,...

8/10
Zing
5. 9. 2012
Fall of Cybertron je akční sci-fi jízdou, která sice není nikterak dlouhá, ale zato propracovaná a zážitková. Jedná se o ideální lék na začátek školního roku, který z hlavy vytluče depresi a naladí na tu správnou vlnu.

4/5
Hrej.cz
29. 8. 2012
Pokračování War for Cybertron se moc nezměnilo. Odstranilo stereotyp, stále však plně nevyužívá potenciál, který Transformeři nabízí. Snad příště.

9/10
Game Informer
21. 8. 2012
High Moon Studios serves up a tightly crafted and narrative-driven adventure defined by its many approaches to gameplay and action.

9/10
Game Informer
21. 8. 2012
High Moon Studios serves up a tightly crafted and narrative-driven adventure defined by its many approaches to gameplay and action.