Hodnoceniher.cz

Trainz Simulator 2009: World Builder Edition

60%

Průměr z 4 recenzí
#pc #simulace

Recenze

6/10
Tiscali Games
8. 9. 2009
Problémem stavitelské edice Trainz Simulatoru 2009 je to, že novinek v editoru není zas tak moc a herní nabídka představuje vesměs již okoukané tratě a scénáře z minula nebo volně stažitelné přídavky z dílen třetích stran.

6,5/10
Sector.sk
7. 9. 2009
Či sa vám oplatí cestovať vláčikom od Auranu záleží aj či ste hrali a ešte stále hráte predošlé diely. Ak vám nemajú podľa vás už čo ponúknuť, pravdepodobne tak nebude ani pri Builders Edition.

55%
GamePark
6. 7. 2009
Trainz 2009 vlastně není vůbec špatné, ale nenabízí nic nového. Tvůrci se evidentně na dělání nějakých větších novinek vykašlali, pokaždé přidají jen pár kosmetických vylepšení a věří v komunitu.

GamePark
6. 7. 2009
V Česku obecně vlaky nejsou příliš v oblibě coby možný dopravní prostředek. Naopak zarytých fanoušků a maniaků do železnic bychom zde našli snad nejvíce z celé Evropy. Zkrátka Češi a železnice to patří k sobě. Snad každý malý kluk si hrál s vláčky, někteří měli rovnou vlastní modelové železnice a klasické parní lokomotivy ohromí i pořádně odrostlé kluky. Ostatně o velkém bláznovství svědčí i otevření...