Hodnoceniher.cz

Trainz

63%

Průměr z 4 recenzí
#pc #windows #simulátory #vir #železnice #početná komunita #velký rozsah #virtual #elektrické vedení #komplexní mód #nedodělaná hra #train

Návody, cheaty

Recenze

Tiscali Games
17. 4. 2003
Ode dneška si můžete jen z Tiscali Games stáhnout Service Pack 4 pro českou verzi Trainz, který měl tuto vláčkovou simulaci vyšvihnout z nudné hříčky na hru, ke které se budeme rádi vracet. Povedlo se to?

6/10
Doupě
30. 9. 2002
Vláčky, mašinky, semafory, koleje, přejezdy... Jsou mezi námi, i když se moc neprojevují. Kdo? No přece železniční modeláři, fanatici, kteří jsou ochotni dát poslední peníz za nejnovější model lokomotivy a v obývacím pokoji nemají ani trošku místa, neboť jej celý zabírá ohromné kolejiště. Hra Trainz jim nabízí možnost ušetřit něco peněz i místa...

7/10
Tiscali Games
24. 8. 2002
V současné době hra dostává 70%, ale po vyjití očekávaného SP3 by tohle hodnocení mohlo pořádně stoupnout a z Trainzu se může stát i částečný pokořitel MTS i když se jedná o zcela odlišné simulace.

6/10
Tiscali Games
21. 12. 2001
Nedotažená a po grafické stránce dost odfláklá hra. Na druhou stranu, pokud jste snili o tom, že si postavíte své domácí kolejiště snů, je to asi jediná šance jak něco takového realizovat.