Hodnoceniher.cz

Total War: WARHAMMER

89%

Průměr z 10 recenzí
#pc #macos #linux #strategie #warhammer #windows #mac #total war #total war: warhammer 2 #total war: warhammer #total #hlavní tahák #množství hráčů #vir #dlouhý měsíc #čára #nůžky #this war #malý bonus #studio creative #skvělý titul #řeč #vánek #hlavní nepřítel #aliance #boj #herní režim #creative assembly #sega #total war: warhammer #pc #creative assembly

Návody, cheaty

Recenze

8,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Aha, jeśli macie jakieś konkretne pytania, to piszcie w komentarzach!

87%
GameStar.de
10. 3. 2017
Durch regelmößige Patches, Gratis-Inhalte und Bretonia als neues, kostenlos spielbares Volk ist Total War: Warhammer zu einem deutlich vielfältigeren und umfangreicheren Spiel geworden - selbst, wenn man keinen Cent für die kostenpflichtigen DLCs zahlt.

90%
Bonusweb
7. 6. 2016
Série Total War se přesouvá ze skutečného světa do fantasy krajů Warhammer, kde není nouze o magii, řinčení mečů, řev mýtických tvorů a hlavně zábavu.

Eurogamer.cz
4. 6. 2016
Přesun do světa Warhammeru sérii sedl. Zpracování je výborné, to samé platí o hratelnosti. Škoda jen evidentní snahy o placená DLC.

5/5
Hrej.cz
2. 6. 2016
I přes obrovské zkušenosti vývojářů je Total War: Warhammer nečekaným úspěchem. Vše skvěle funguje a s přihlédnutím ke kvantu obsahu je poměr cena/výkon někde v nebi. Pokud navíc máte rádi Warhammer, je tahle hra povinnost!

4,5/5
Doupě
31. 5. 2016
Celkově jsem s titulem moc spokojený. Dostal jsem do spárů chytlavou strategii , kde boje čítají tisíce jednotek, jak už jsme u série Total War zvyklí a navíc z fantasy světa plného trpaslíků, orků a dalších exotických ras. Vše se dobře hraje i přes počáteční negativní situaci, kdy měly servery trošku problémy s náporem velkého množství hráčů. Jestli netrpíte fobií nebo odporem ke strategiím a jste...

95%
Czechgamer.com
31. 5. 2016
Epičnost, magie, hrdinové, velké armády... Není zde snad co vytknout, nebo mne nic nenapadá. Rozhodně se jedná o jednu z nejlepších her série Total War a dovolím si říct, že jednu z nejelpších strategií roku

8/10
Zing
26. 5. 2016
Total War: Warhammer je povedená strategie, která efektivně kombinuje již zažitý koncept s kultovním fantasy univerzem. Pokud patříte mezi fanoušky série Total War, určitě by vás tento titul neměl minout.

8,8/10
Game Informer
19. 5. 2016
Total War: Warhammer is one of the best Total War games I’ve ever played, and fans of either franchise should find themselves with a winner here.

9/10
Tiscali Games
19. 5. 2016
Parádní výlet historické série Total War do fantasy světa Warhammeru. Každá ze čtyř hratelných ras nabízí zcela odlišný zážitek v bitvách i na strategické mapě. Novinky v podobě magie, hrdinů a obřích monster do stylu série překvapivě dobře zapadly a nabízí vítané osvěžení.