Hodnoceniher.cz

Total War: ROME REMASTERED

64%

Průměr z 5 recenzí
#pc #pc #pc #pc #strategie #antika #remaster #antický řím #total war (série) #creative assembly #feral interactive #sega #mac #linux #total war: rome remastered #total war #strategia

Recenze

7,5/10
GamePark
29. 6. 2021
Pokud patříte mezi milovníky série Total War, tak se vám už nejspíš stalo, že jste si chtěli zahrát jeden ze starších dílů, ale tak trochu jste narazili. Ať už jsou některé tyto díly sebelepší, zub času na nich zanechal nesmazatelné stopy. Nemyslím tím jen grafiku, ale třeba i ovládání. Zatímco v novějších dílech je propracované a umožňuje elegantně posouvat jednotky v celých formacích, přepínat mezi...

6/10
Alza
5. 5. 2021
Total War: Rome Remastered je mírně nadprůměrný remaster, kterému podráží nohy hlavně neschopnost přizpůsobit se současným trendům spolu se sázkou na to, že hráčům prostě bude stačit stará hra v novém kabátu. Patříte-li mezi nostalgiky, asi můžete po tomto kousku klidně sáhnout. Máte-li však Total War: Rome 2, asi se tomuto remasteru raději vyhněte.

65%
Bonusweb
4. 5. 2021
Total War se do Říma podíval už dvakrát. Nyní se můžete vydat dobývat známý svět v remasterované edici prvního Total War: Rome. Vyplatí se takový výlet časem?

6/10
Tiscali Games
28. 4. 2021
Návrat do starého Říma nedokázal vychytat všechny dávné nedostatky a sám jich pár přidal, hlavně v podobě otravných bugů. Na druhou stranu toho i dost vylepšil a dokázal, že pro první Rome pořád ještě na světě existuje místo.

6/10
Komputer Świat
28. 4. 2021
Total War Rome Remastered to poprawnie zrealizowane odświeżenie kultowej gry. Niestety, choć lista zmian jest długa – w zdecydowanej większości są one jedynie kosmetyczne. Te, które faktycznie są zauważalne i tak niewiele zmieniają w praktyce – zwłaszcza w porównaniu do innych, nowszych odsłon serii. Tylko dla największych fanów serii będących w nostalgicznym klimacie.