Hodnoceniher.cz

Tortuga: Two Treasures

62%

Průměr z 4 recenzí
#pc #windows

Návody, cheaty

Recenze

65%
Bonusweb
20. 4. 2007
Nemáte-li mánie kolem Pirátů z Karibiku stále dostatek, může pro vás být zajímavou volbou Tortuga, která s filmy sice oficiálně nemá nic společného, snaží se však být podobně cool, což se jí bohužel ne vždy daří. Co říká recenze?

GamePark
27. 3. 2007
Když se podíváme pár let do minulosti, zjistíme, že existovaly doby, kdy pirátská tématika nikomu nic neříkala. Jenže jak už to tak bývá, vynoří se úspěšná hra nebo film s dobrým nápadem a za měsíc je tu deset aspirantů na post nejlepší dojnice a perou se o prvenství. Vůně peněz je holt tou nejkrásnější ze všech vůní, a tak i proto si dnes počtete o pokračování jedné hry plné rumu, šavlí, dřevěných...

3/5
Hrej.cz
21. 3. 2007
Uspěchaná hra se spoustou nedotažeností a to především v části odehrávající se na souši. Pokud jste opravdovými fanoušky pirátů a zajímá vás příběh Tortugy, můžete nad koupí uvažovat. Ostatní by se měli porozhlédnout po jiném, klidně i starším titulu podobného žánru.

6/10
Tiscali Games
16. 3. 2007
Kdo od Tortugy: Two Treasures očekává originální nápady a inovace, bude zklamaný. Přesto se ale jedná o slušný titul, v němž hrají prim hlavně příběh a vesměs dobře provedené bitvy na moři, včetně jeho grafického zpacování. Bohužel akční část odehrávající se na pevnině sráží hodnocení jen do vod průměru. Pro milovníky pirátů je to však jasná volba.