Hodnoceniher.cz

Torment: Tides of Numenera

82%

Průměr z 9 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #sci-fi #fantasy #rpg #izometrické #ps4 #windows #inxile entertainment #techland #torment: tides of numenera #planescape torment #psv #xbo #techland publishing #inxile entertainment #science fantasy #pc #inxile #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Torment: Tides of Numenera to jednak nie tylko świetna kreacja świata, dobrze napisane dialogi czy interesujące postacie. To także główny bohater, któremu brakuje charyzmy oraz fabuła, po której spodziewałem się trochę więcej. Opowiadana historia po prostu nie osiąga pułapu usprawiedliwiającego ocenę wyższą niż 8/10 i liczę na to, że w sequelu zostanie to poprawione. A sequel być musi, bo fascynujący...

93%
Bonusweb
14. 3. 2017
Planescape: Torment, pro mnohé nejlepší hra na hrdiny všech dob, se dočkala pokračování. Je sice jiné než originál, ale o nic horší. Varování: tohle není hra pro ty, kteří se nechtějí prokousávat tunami převážně čtivého textu.

2/5
HardcoreGamer
6. 3. 2017
With frustrating tech, unappealing appearance and a lack of quality of life streamlining, Torment: Tides of Numenera might actually be my biggest gaming-related disappointment since I bought an Atari Jaguar. Some of the complaints mentioned here, especially exploration (wrongly as load times weren’t this bad), could be leveled at Planescape: Torment, but many years have gone by with many new ideas...

9/10
Tiscali Games
1. 3. 2017
Fantastický návrat. Pokud máte rádi RPG a nevadí vám spousta čtení, drsný příběh a občas trocha zmatku ze vší té divnosti kolem, pak si Torment: Tides of Numenera prostě musíte zahrát.

86%
Czechgamer.com
28. 2. 2017
I přes pár technických nedostatků je Torment: Tides of Numenera skvělou hrou, která dokáže zabavit na desítky hodin. Stejně jako Planescape: Torment i Numenera klade důraz především na příběhovou stránku hry a souboje jsou brány jen jako doplněk. Pokud přesně tohle hledáte, můžeme hru jen doporučit, pokud hledáte akci a hromady mrtvol, zkuste to jinde.

9/10
Zing
28. 2. 2017
Nový počin od tvůrců Wasteland 2 se nadmíru vydařil. Již na začátku roku tu díky tomu máme kandidáta na RPG roku. Pokud patříte mezi fanoušky tohoto žánru a nevadí vám gigantická várka cizojazyčných textů, s investicí nemusíte dlouho váhat. Ostatní ať raději počkají na češtinu, na té pracují fanoušci.

9/10
XboxWeb.cz
28. 2. 2017
Nemilé překvapení technickým zpracování a nemožnost volby vzhledu postavy takřka ihned překryje úžas z místního světa a z promyšlenosti herních mechanismů.

4/5
Hrej.cz
28. 2. 2017
Torment není vaše obyčejné RPG. Přináší originální systém a ještě originálnější svět, který je radost objevovat. Škoda jen našich očekávání, že všeho bude... no, tak nějak víc.

8,5/10
Game Informer
27. 2. 2017
Peerless world building, and dilemmas in which combat is rarely ideal.