Hodnoceniher.cz

Torchlight II

81%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #akční #fantasy #rpg #diablovka #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #runic games #pc #perfect world

Návody, cheaty

Recenze

6,5/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
PS Uprzedzając narzekania/pytania itd. - nie zliczam do plusów gry takich możliwości, jak gra offline czy gra w sieci LAN, bo to jest "oczywista oczywistość" i za brak tych opcji należą się baty dla Diablo III, a nie medale dla Torchlight II.

86%
GamePark
19. 10. 2012
Pro hříšníky jenž neznají první díl, si v rychlosti připomeneme, o čem že Torchlight vlastně je. Torchlight je zkrátka klasickou Diablovkou, ve které se po výběru postavy vrhneme na nekonečné hordy krvelačných bestií, chrlících se na nás ze všech stran. Nezbývá nám tedy nic jiného, než se tím celým davem probít, při čemž může naše myš utrpět nějaké to malé hardwarové poškození, neboť klikání opravdu...

8/10
Tiscali Games
2. 10. 2012
Torchlight II je na konto nově přidaného multiplayeru splněným snem všech fanoušků jedničky, který si vlastně nesmí nechat ujít žádný náruživý hráč diablovek. Namísto snahy o křečovitou inovaci, se tvůrci soustředili na odladění toho, co už řadu let funguje a svůj úkol splnili na výbornou.

4/5
Hrej.cz
27. 9. 2012
Torchlight II ukazuje, jak se má přistupovat ke druhému dílu. Nejenže vylepšuje, co se dá a nastavuje tak laťku velmi vysoko, ale nabízí i velmi kvalitní alternativu ke třetímu Diablu. Není času ohrnovat nos – za směšnou cenu se vám nabízí krásná hra plná dobrodružství, krve, střev a pavouků.

9,3/10
Game Informer
27. 9. 2012
Torchlight II forgoes a robust online infrastructure, instead focusing on delivering amazing action in its loot-rich dungeon crawls and more freedom to build your character.