Hodnoceniher.cz

Top Spin 4 (PS3)

82%

Průměr z 5 recenzí
#ps3 #sport

Recenze

8/10
GamesWEB.sk
10. 6. 2011
Toto je skrátka hra ako pre fanúšikov športu, tak i pre ľudí, ktorí majú už po krk toho sústavného zabíjania chcú sa zabaviť aj inak, než strieľaním z guľometov. Z tohto uhla pohľadu vás aktuálny ročník Top Spinu isto iste nesklame.

90%
GamePark
21. 4. 2011
České studio 2K Czech s Top Spinem 4 rozhodně nezklamalo. Ba naopak, hodně mile nás překvapilo, potěšilo a ve všech módech jsme strávili a ještě trávíme hodně času. Jednoduchý koncept se i po mnoha odehraných hodinách neokoukal a musím říci, že mě Top Spin 4 chytlo nakonec více, než loňská FIFA či NHL. 2K loni zazářilo basketbalovým NBA 2K11 a teď dokázalo, že zvládne vytvořit kvalitní tenisovou hru.

8/10
Doupě
5. 4. 2011
Je to paradox. Po všech těch vyjádřeních tvůrců, desítkách hodin motion-capturingu, konzultacích s profesionály a dalších argumentech, které nám mnohdy servírují tvůrci simulátorů, si člověk uvědomí, že klíčem k úspěchu je pravý opak jejich prezentovaného snažení – nebýt stoprocentně přesný.

8/10
Sector.sk
24. 3. 2011
Top Spin 4 si tak od svojich predchodcov prináša snáď iba dva neduhy – stále pomerne vysokú mieru komplexnosti a náročnú (až príliš) tenisovú akadémiu, ktorá mohla byť príjemným ľahkým tutoriálom. No keď zvládnete deň-dva a budete bojovať s gamepadom (s Move skôr v druhom rade, aj keď ja som na to šiel opačne), čaká vás poctivý tenis s dobrými exhibíciami zvučných mien a najmä vlastný hráč pre trvanlivú...

8/10
Hrej.cz
24. 3. 2011
Chcete simulaci, dostanete ji! A k ní navrch ještě spoustu zábavy. Je nesmírně lehké k Top Spin 4 přilnout, ať už je váš postoj ke sportu sebenegativnější.