Hodnoceniher.cz

Tony Hawk's American Wasteland

77%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox 360 #xbox #playstation 2 #gamecube #wasteland 3 #tony hawk's pro skater #was #výsledný pocit #tony #ton #american wasteland #řeč #wasteland #thps #skat #tony hawk #kořen #bandita

Návody, cheaty

Recenze

75%
Bonusweb
16. 6. 2006
Autoři nového Tonyho Hawka slibovali volnost jako v GTA: San Andreas. Budeme moci vstupovat do různých obchodů a vybavovat si svého skejťáka. Jaký je Tony Hawk's American Wasteland?

72%
GamePark
29. 3. 2006
Tony Hawk – to je pojem jak ve světě skatebordingu, tak i po dlouhou dobu ve sféře počítačových a konzolových her. Důvod je nad slunce jasný – již bezmála osm let uběhlo od doby, kdy jsme se spolu s tímto mistrem skateboardingu v herní podobě setkali poprvé. Od té doby nás navštěvuje dalo by se říci pravidelně, což není v žádném případě na škodu, ba právě naopak. Milovníci minimálně tohoto virtuálního...

4/5
Hrej.cz
13. 3. 2006
Tony Hawk’s American Wasteland je důstojným pokračováním legendární série. Nenabízí však tolik novinek, aby se mohl jakkoliv výrazněji zapsat do herní historie. Pokud nejste skalními fanoušky Tonyho, nemohu vám koupi hry vyloženě doporučit. A to i přesto, že jí není prakticky co vytknout.

8/10
Doupě
11. 12. 2005
Ollie, kickflip, indy... pokud vám ta slova něco říkají, jste tu zcela správně. Pokud ne, jste tu rovněž správně. Tony Hawk už dlouho umožňuje řádění na skatu všem bez rozdílů. Jak do dopadlo tentokrát, posedmé?