Hodnoceniher.cz

Tokyo Jungle

65%

Průměr z 7 recenzí
#ps3 #akční #strategie #stealth #playstation 3 #sony #ps3 #sony computer entertainment #crispy's

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Na sam koniec raz jeszcze przytoczę zdanie, które umieściłem w nagłówku: Tokyo Jungle jest brzydkie, frustrujące i na dłuższą metę monotonne. Tak, to wszystko prawda. Ale za to nadrabia absurdalnymi pomysłami i survivalem z prawdziwego zdarzenia. Nie jest to może tytuł, dla którego posiadacze Xboksów 360 kupią konkurencyjną konsolę Sony (wszak TJ to "exclusive" na PS3), ale niewykluczone, że Tokyo...

3/10
Recenzeher.eu
9. 12. 2012
Tokyo Jungle je skvělý nápad, ale provedení se vůbec nepovedlo. Nepropracované stealth prvky, opakující se hratelnost a příliš jednoduché souboje nedělají z Tokya džungli, ale spíš odpad.

8,5/10
Sector.sk
14. 10. 2012
Tokyo Jungle je totiž titul, čo je na pohľad jednoduchý (zver v Tokiu sa medzi sebou pári a mláti), a keď sa doň pustíte naplno, zistíte, že má pre vás prekvapivo hlboký originálny zážitok. Navyše, v lokálnych krajoch za pár šupiek – 13 € je výborná suma (Japonci platili plnú sumu za verziu na disku). Kto má PS3 a nebojí sa japonských originálnych zážitkov, ktoré vás pohltia aj na dlhé týždne, mal...

7/10
Tiscali Games
10. 10. 2012
Jedna z nejoriginálnějších her poslední doby servíruje unikátní herní systém v postapokalyptickém dobrodružství z pohledu přeživších zvířat. Přestože graficky jde o jeden z nejhůře vypadajících titulů pro PlayStation 3, po samotné herní stránce má rozhodně co nabídnout.

80%
GameSite.sk
8. 10. 2012
Japan Studio prišlo na skvelý koncept, ktorý je konečne niečím nový a poskytuje množstvo zábavy za málo peňazí. Výhodou je, že hra vydrží naozaj veľmi, veľmi dlho, a tak rýchlo neomrzí. Neustále sa náhodne meniaci svet a tucty hrateľných charakterov vytvárajú priestor pre takmer nekonečné možnosti.

60%
Bonusweb
8. 10. 2012
Boj o přežití v ruinách světového velkoměsta tentokrát nepovedeme s mutanty, ale se zdivočelými domácími mazlíčky. Vyberte si jedno z padesáti nabízených zvířat a ovládněte okolí.

7/10
Game Informer
13. 9. 2012
While the struggle to survive in Tokyo Jungle's hellish city-turned-zoo is repetitive, the PSN-exclusive title delivers enough quirky fun to keep you going.