Hodnoceniher.cz

To the Moon

80%

Průměr z 7 recenzí
#pc #rpg #adventura #retrospektiva #melancholie #windows #adventure #freebird games #to the moon #michael graf #pc #adventure #pc #x.d. network #switch

Recenze

8,3/10
Game Informer
15. 1. 2020
To the Moon may be light on gameplay, but it is a storytelling powerhouse that explores the themes of love and regret.

8/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
To The Moon to specyficzna, bardzo mała gra z wielkim przesłaniem i epicką, ale jednocześnie niezwykle przyziemną historią. Prostymi środkami wyrazu opowiada rzeczy, o których w megaprodukcjach AAA nie słyszymy zbyt często. Pozwala na sześć godzin odlecieć do innego świata i przeżyć poruszającą historię, która tak naprawdę ma bardzo niewiele wspólnego z Księżycem i dotyczy typowo ziemskich spraw.

90%
GameSite.sk
23. 9. 2012
Od hry som čakal len dobrú hudbu, keďže som si predtým prečítal pár zahraničných recenzií, v ktorých ju chválili. Nedočkal som sa jej. Dočkal som sa neskutočne úžasnej hudby a krásneho deja, ktorý vám zahrá na city, nech máte hoc srdce aj z kameňa. Po dohraní hry, vlastne aj počas hrania, som si uvedomil, aký vie byť život pre ľudí ťažký a krásny zároveň. A predstavte si, že toto vo vás vyvolá hra...

8/10
Hrej.cz
18. 1. 2012
Milé překvapení, které pod slabší hratelností skrývá jedinečný příběh, zprostředkovaný příjemnou grafikou a skvělou hudbou.

4/5
Hrej.cz
17. 1. 2012
Milé překvapení, které pod slabší hratelností skrývá jedinečný příběh, zprostředkovaný příjemnou grafikou a skvělou hudbou.

8/10
Tiscali Games
17. 1. 2012
Na triviálních principech založený nadžánrový zážitek, který svého hráče citově zválcuje příběhem o lásce, ztrátě a vyrovnávání se s osudem. Balancování na hraně interaktivity a kýče dopadne ve výsledném součtu dobře, a i když jsou některé linky přeslazené a jiné zbytečně šroubované, momenty jejich souznění nemají ve hrách obdoby.

70%
GameStar.de
6. 1. 2012
Bewegende Pixelpoesie, spielerisch dünn.