Hodnoceniher.cz

Through the Darkest of Times

68%

Průměr z 5 recenzí
#pc #macos #nacismus #strategie #historie #druhá světová válka #odboj #nacistické německo #windows #mac #rundenstrategie #painbucket

Recenze

70%
Czechgamer.com
28. 4. 2020
Hrôzy vojny v interaktívnej podobe, kde však hrateľnosť silne zaostáva za dejom samotným

7/10
Sector.sk
20. 4. 2020
Určite stojí za to pustiť sa sa do tejto hry a vyskúšať si, ako sa žilo v pohnutej dobe. Lenže skôr sa na takéto poznávanie hodí štýl, aký zvolil Jakub Gemrot v titule Attentat 1942. V každom prípade sme radi, že vznikla aj táto hra, pretože jedna vec je zahrať si satirický Wolfenstein a druhá vec prežiť reálne pocity a tú temnú atmosféru reality a vôbec neprekáža strohé grafické spracovanie. Aj kresba,...

7/10
Tiscali Games
12. 2. 2020
Hra nabízí unikátní perspektivu izolovaného občanského odboje proti nacismu v Berlíně. Po příběhové stránce nabízí spoustu emocí a donutí vás se zamyslet. Strategická část je ovšem poněkud plytká a příliš jednoduchá.

55%
Bonusweb
7. 2. 2020
Poměrně zajímavý koncept života odbojáře v nacistickém Německu v titulu Through the Darkest of Times je provázen dobře napsanými krátkými příběhy, které jsou však proloženy nudnou hratelností, volbami, na kterých nezáleží, i trochou politické agitky.

77%
GameStar.de
3. 2. 2020
Der audiovisuell stimmig konzipierte Widerstandsmanager ist kein perfektes Spiel, aber ein wichtiges. Aktuell mehr denn je.