Hodnoceniher.cz

Theatre of War 2: Africa 1943

72%

Průměr z 7 recenzí
#pc #strategie realtime #windows

Návody, cheaty

Recenze

7,5/10
Sector.sk
30. 12. 2009
Neokukané prostredie plus pár drobných inovácií určite zaujmú nejedného dobývaniachtivého generála. Všetky ostatné kvality zostali zachované a možno aj posunuté o nejakú tú líniu ďalej.

7/10
Hrej.cz
14. 8. 2009
Povedená real-time strategie, jejíž osud přímo závisí na co nejrychlejším vývoji opravných updatů a patchů.

4/5
Hrej.cz
14. 8. 2009
Povedená real-time strategie, jejíž osud přímo závisí na co nejrychlejším vývoji opravných updatů a patchů.

69%
GamePark
5. 8. 2009
ToW2: Africa 1943 je určena zcela specifickému publiku. Publiku, které nad veškerými výše uvedenými nedostatky jen mávne rukou a nedočkavě se pustí do křižování pouště, kde realismus hraje hlavní roli.

GamePark
5. 8. 2009
Stačí i jenom povšechně prozkoumat neskutečně velkou spoustu her s tematikou druhé světové války, abychom se dobrali zjištění, že severoafrické bojiště je vývojáři okatě přehlíženo. V Evropě byste nenašli jediné místečko, kam hráčova noha dosud nevkročila, o Pacifiku to platí jakbysmet. Ovšem Afrika, to je jiná… Ne že by snad šlo o pole neorané, ale přesto musíte uznat, že tvůrci Afriku škaredě zanedbávají....

6,8/10
Tiscali Games
19. 6. 2009
Plusem je rozhodně nové pouštní prostředí severní Afriky, detailnější grafika a zásadní vylepšení v podobě možnosti obsazovat budovy a jejich efektivního využití v boji. Záporem je nepříliš rozsáhlá herní náplň a opětovná HW nenažranost.

Tiscali Games
19. 6. 2009
Plusem je rozhodně nové pouštní prostředí severní Afriky, detailnější grafika a zásadní vylepšení v podobě možnosti obsazovat budovy a jejich efektivního využití v boji. Záporem je nepříliš rozsáhlá herní náplň a opětovná HW nenažranost, to vše za vyšší cenu než minule. Druhý díl tak ocení hlavně fandové původní hry, které už omrzelo evropské bojiště.