Hodnoceniher.cz

The Witcher 2: Assassins of King / Zaklínač 2: Vrahové králů

92%

Průměr z 14 recenzí
#pc #rpg

Recenze

9/10
Recenzeher.eu
13. 7. 2011
Shrnout hru lze snad jen tím, co už je jednou psáno v úvodu. Zaklínač Geralt z Rivie se vrací. V plné síle, krásnější grafice a se skvělým příběhem. Hru můžeme jedině doporučit a pro milovníky RPG je Zaklínač 2: Vrahové králů povinností. Kvalitnější RPG v současné době nekoupíte.

9,5/10
hry.Sme.sk
15. 6. 2011
Zaklínač 2: Vrahovia kráľov je predovšetkým dobrodružstvo. Úchvatné, len mierne výpravné, pretože hlavný hrdina Geralt sa nerád stará o problémy druhých, avšak o to viac si užijete jeho vlastné trápenie. Isteže, môžete sa na túto hru pozerať ako na zmes vulgárnosti (čitateľom predlohy bude trpasličí dialekt spôsobovať nemalú rozkoš) a erotiky (vyspať sa môžete s niektorými postavami z príbehu, ako...

9/10
GamesWEB.sk
14. 6. 2011
A Zaklínač 2 to do bodky potvrdzuje. Vynikajúci príbeh a atmosféra herného sveta si vás podmania ako žiadne iné aktuálne fantasy a pokiaľ si nedáte pozor, kľudne sa vám stane, že od hry vstanete až niekedy nad ránom a aj to nie z dôvodu, že už treba ísť do práce alebo do školy, ale z dôvodu, že vám jednoducho treba na záchod.

10/10
GamePlanet.cz
6. 6. 2011
Zaklínač 2 je úžasným titulem. Má několik svých chybiček, ale ty mu rád já a jistě hráči prominou. Svým zpracováním, příběhem, dokonalé audio složce, vyváženými dovednostmi se může Zaklínač 2 zapsat mezi nejlepší RPG poslední dekády. Přestože ze zásady takové hodnocení nedávám, u tohoto titulu rád udělám výjimku. Pokud z nějakého důvodu nemáte rádi slovanské příběhy, zázemí, odečtěte si jeden bod....

88%
Herní web
27. 5. 2011
Výborná hra a zároveň jedno z nejlepších RPG posledních let. Chyby jedničky byly opraveny, byť se celý koncept posunul k poněkud filmovějšímu pojetí.

90%
GamePark
26. 5. 2011
Geralt se nám vrátil po čtyřech letech ve skvělé formě, s propracovaným příběhem, postavami, se kterými je radost se bavit a hlavně maximální zábavností, která se vyrovná i hrám od Bioware a možná je dokonce předčí.

90%
GameSite.sk
26. 5. 2011
Zaklínač 2: Vrahové Králů je aj napriek masívnej marketingovej kampani prekvapením, minimálne v umeleckom a grafickom spracovaní ale aj v podaní celého príbehu. Nech žijú hry z postsocialistických štátov!

98%
Czechgamer.com
24. 5. 2011
Ťažko sa hľadá konkurencia pre toto dielo. Silný príbeh, rozhovory a hrateľnosť, ktorá sa prekoná len ťažko. Teraz veríme v pokračovanie!

9/10
Sector.sk
23. 5. 2011
Zaklínačov návrat je vydarený a navyše vyšperkovaný rôznymi bonusmi. Už základná verzia hry je nabitá doplnkami, ktoré bývajú skôr záležitosťou zberateľských edícií. Všetky sťahovateľné balíčky budú zdarma a prvý je už na svete. Konkurenční vývojári by si mali brať príklad. A najmä BioWare, ktorých Dragon Age II vyzerá pri druhom zaklínačovi ako sivá myška.

9/10
Eurogamer.cz
21. 5. 2011
Ohromující fantasy příběh, zasazený do drsného a surového světa, jehož krása vám vyrazí dech. To a ještě mnohem více je Zaklínač 2, jedno z oněch mistrovských děl, které vás přenese do jiných sfér a připomene, proč je tak krásné být hráčem.

9/10
Tiscali Games
21. 5. 2011
Triumf přístupu, co věří prověřenému žánru i platformě a nebojí se do něj investovat zdroje, kterými jiní živí marketing. Ne snad, že by nám polští autoři nepodkuřovali velkorysým balením už základního vydání hry, ale ona ta hra jednoduše stojí za každou korunu své ceny.

9/10
Zing
18. 5. 2011
Současný král na poli RPG a hra, která dělá čest nejen prvnímu dílu, ale i knižní předloze. Troufám si tvrdit, že Andrzej Sapkowski musí být hrdý. Geralt z Rivie zase všem vytřel zrak, přesně jak to má ten bělovlasý chlapec ve zvyku.

9/10
Hrej.cz
17. 5. 2011
Druhý Zaklínač světu ukazuje, že existuje i fantasy pro dospělé, která staví proti kýči, vyumělkovanosti a hamburgerové heroičnosti přirozenost, cynismus a lidový folklór. Koupit a zahrát, jinak čert vás sper, ogaři.

9/10
Doupě
17. 5. 2011
Zaklínač 2: Vrahové králů je zkrátka extrémně povedenou hrou, kterou lehce kalí jen občas těžkopádné ovládání a hlavně příliš otevřený konec. Pokud by doslova neotevíral vrata pro třetí díl (který nejspíš dorazí i s alegorickými vozy, proto musí být brána dostatečně široká) a měla malinko doladěnejší soubojový systém, korunoval bych ji s obrovskou radostí na trůn nejlepšího RPG všech dob.