Hodnoceniher.cz

The Walking Dead 2

75%

Průměr z 5 recenzí
#xbox 360 #akční

Recenze

8/10
Tiscali Games
25. 5. 2014
Třetí epizoda dělá z hráče jen bezmocně přihlížejícího diváka, ale za ty nervy drásající momenty to stojí. Je lineární, nesmlouvavě drsná a obecně výborná.

75%
GamePark
1. 2. 2014
Vzhledem ke dvouhodinové herní náplni, která je nadupaná až po okraj akčními scénami a velmi emotivním podkresem, kdy budete muset Clementine léčit její zranění (a věřte mi, že s ní budete opravdu prožívat tu ukrutnou bolest a strach), tato epizoda nastavuje laťku opravdu vysoko a budete si přát, aby zde byl již další díl pěkně rozjetého dramatu.

7/10
Tiscali Games
3. 1. 2014
Druhá sezóna začala pozvolně a už z podstaty věci se jí nedaří opakovat poprask, který The Walking Dead způsobila loni. Malá Clementine v hlavní roli je příslibem svěžího zážitku, ale jinak jde o to samé, co minule, a na povrch se derou staré známé problémy. To nejdůležitější každopádně zůstává – skvělý příběh.

7/10
Eurogamer.cz
21. 12. 2013
Pokud by člověk očekával nějakou změnu nebo posun, bude nejspíš dost zklamaný. All That Remains je vlastně totéž, co první série. Se všemi svými neduhy, ale i se všemi svými klady. Jediná změna oproti první řadě je, že hrajete za malou holčičku, což je prozatím trochu málo, ale tvůrci toho mohou využít v dalších dílech a vytvořit něco, z čeho se vám opět bude zastavovat dech. Zatím tedy za krásnou...

4/5
Hrej.cz
21. 12. 2013
Pochmurnější ladění a akčnější pojetí značce rozhodně prospívá a navzdory očekávání zprostředkovává další unikátní zážitky. Do budoucna se ale musí zapracovat na vedlejších postavách řešení technických neduhů.