Hodnoceniher.cz

The Settlers 7: Cesta ke koruně

82%

Průměr z 4 recenzí
#pc #strategie #the settlers #blue byte #pole působnosti #vítězný bod #herní disk #narušitel #ces #čest #settlers #cesta #človíček #specifický způsob #set #obilí #počet počítačů #víska #řeč #kmen stromů #neomezený počet

Recenze

80%
Bonusweb
7. 5. 2010
Skvěle zpracovaná strategie vyniká hezkou grafikou a pohodovou hratelností. Bohužel také vysokými nároky na počítač. Navázání na tradice legendární série snad nemohlo dopadnout lépe.

4/5
Doupě
4. 5. 2010
Už asi začíná být jasné, že na takovýto rozsah radovánek vám okolní příroda nemůže poskytnout dostatek zdrojů, dojde tedy na obchod. Lákavé na něm je především to, že systémem obchodních cest můžete při dostatku zručnosti efektivně nahradit obrovskou ekonomiku s velikou populací, ale také rozlohou náročnou na údržbu a množstvím křehkých a snadno narušitelných vazeb mezi budovami a sektory – nemluvě...

85%
Czechgamer.com
21. 4. 2010
Sedmí Settleři jsou skoro dokonalí, to ano, ale díky nové protipirátské ochraně Ubisoftu se vám jejich hraní stane zhola výjimečným zážitkem.

GamePark
16. 4. 2010
Jen blázen by čekal, že se tvůrci rozhodnou navázat na minulý šestý díl, který se stal velkým zklamáním a ukázkou toho, jak může známá herní série naprosto vyhořet a zklamat. Jediným logickým východiskem se zdál být návrat ke kořenům celé série, zkrátka začít tam, kde hra zažívala největší slávu a tam navázat s pokračováním.