Hodnoceniher.cz

The Pedestrian

80%

Průměr z 2 recenzí

O hře

Jste chodcem ve světě systému veřejných značek. Pomocí systému založeného na uzlech musíte změnit uspořádání a připojit veřejné značky, abyste mohli vyřešit jedinečné hádanky. Ponořte se do aktivního a krásného 3D města, když cestujete po různých částech města, řešíte hádanky a sbíráte záhadné kousky ve své 2D kovové značce. Užijte si tuto cestu bez textu, kde jsou všechny myšlenky sdíleny v ikonách a vaše pozorovací schopnosti budou otestovány.


#pc #macos #linux #skookum arts

Recenze

8/10
Alza
29. 1. 2021
The Pedestrian je příjemným zpestřením často zkostnatělého žánru skákaček kombinující inovativní hratelnost i originální prostředí. Solidní tempo i zajímavé nápady vynahrazují kratší herní dobu, která ale odpovídá ceně hry. Snad jen kdyby autoři věnovali více péče PS5 verzi a trochu si pohráli s možnostmi ovladače DualSense.

4/5
HardcoreGamer
19. 2. 2020
Even with its unfortunate dip in visual quality from time to time, that aside, a lot of the points held against Skookum Arts can be admittedly put down to personal aspirations not met, rather than some fundamental flaw the game is undeniably guilty of. An aspiration easily ignored for The Pedestrian is a charming-enough, but crucially, surprisingly-inventive puzzle entry for a concept and premise that,...