Hodnoceniher.cz

The Path

82%

Průměr z 5 recenzí
#pc #adventury #windows #indie #umělecký styl #poslední fáze #path of exile #řeč #pro #první dílo #nezávislá hra #kytička #the forrest #pohádka

Recenze

9/10
GamePlanet.cz
21. 4. 2009
Zvláštní experimentální záležitost, která nutí se zamyslet, možná i nad sebou samým, a předkládá při tom fascinující, i když děsivé obrazy plné podivné atmosféry.

7/10
Tiscali Games
3. 4. 2009
Unikátní záležitost, jenž je spíše uměleckým dílem a psychoanalytickou sondou. Bohužel ultimátně hodnotit nelze, protože kamera se občas chová divně a některé pasáže jsou až nesnesitelně pomalé.

7/10
Tiscali Games
3. 4. 2009
Po všech stránkách unikátní záležitost, jenž je spíše uměleckým dílem a psychoanalytickou sondou. Bohužel ultimátně hodnotit nelze, protože kamera se občas chová divně a některé pasáže jsou až nesnesitelně pomalé. Ovšem jinak jde o velmi nevšední a nádherný zážitek. Jen více takových her.

9/10
Doupě
23. 3. 2009
Spousta jednoduše geniálních nápadů, které nenásilným způsobem uvádí hráče do role spolutvůrce vlastního zážitku bez toho, aby musel na něco klikat, nebo cokoliv používat.

4,5/5
Doupě
22. 3. 2009
Problém byl v tom, že jsem při hraní nepřemýšlel. Zvyklý z klišé ostatních her jsem prostě nemohl pochopit, proč když jedna z dívek usedne na kolečkový vozík, objeví se prolínačka s ptačí klecí uprostřed místnosti. Cítí se snad ta dívka jako pták v kleci? Evidentně asi měla nehodu, protože má zadrátovanou jednu nohu a kulhá. Pak narazím na rozbité auto. Určitě měla nehodu. A co ty její negativistické...