Hodnoceniher.cz

The Last Case of Benedict Fox

45%

Průměr z 4 recenzí
#pc #pc #pc #pc #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #akční #plošinovka #2d #lovecraft #metroidvania #plot twist #rogue games inc. #xbox-one #xbox one x #xbox series #adventura #akční hry #atmosférické hry #dobrodruzne #logické hry #puzzle #temné #recenzia na pc verziu #xbox series x/s

Recenze

5/10
Sector.sk
12. 6. 2023
Aj hádanky, hoci sú uspokojivé a dobre spravené, prichádzajú s problémami. Neraz sa mi trebárs stalo, že ich riešenie bolo veľmi zle objasnené. Puzzle s quicktime eventmi malo napríklad zle viditeľné klávesy, ktoré sa ešte k tomu dali ľahko popliesť s inými klávesmi.

7/10
IndianTV
18. 5. 2023
The Last Case of Benedict Fox je příjemnou detektivní metroidvánií, která zaujme svým příběhem a velkým množstvím zajímavých puzzlů. Hra ovšem trpí na drobné bugy a až přehnané hledání cest.

0/10
Gaming professors
15. 5. 2023
The Last Case of Benedict Fox vyvolal velká očekávání a bohužel jich nedokázal dostát. Titul pokulhává v mnoha zásadních věcech a zřejmě doplatil na nedostatečné testování před vydáním. Rozhodně se nejedná o dokonalou hru, ale na druhou stranu si nemyslím, že zanechává čistě negativní dojem. Problémy vyřeší snad brzké aktualizace a já bych vám doporučovala titul vyzkoušet až po nich, protože toho má...

6/10
Tiscali Games
12. 5. 2023
The Last Case of Benedict Fox mohla být skvělá hra, kdyby byla čitelnější, přímočařejší, plynulejší, semknutější, mnohem méně frustrující a doladěná. Bohužel je ale pouze audiovizuálně poutavá, mysteriózně zajímavá a v jistých momentech zábavná.