Hodnoceniher.cz

The Last Campfire

79%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ios #adventura #3rd person #hello games #ps4 pro #switch #xbox one x #xbox #ps4

Recenze

9/10
IndianTV
28. 12. 2021
The Last Campfire je sice krátkým zážitkem, ale o to krásnějším. Skvělá hudba, výborná grafika a zábavná hratelnost je zvládnuta skvěle. Tohle je titul, který si zaslouží pozornost i více jak roce od vydání.

73%
Czechgamer.com
5. 11. 2020
Príjemný a osviežujúci nápoj pre váš denne skúšaný mozog

9/10
Sector.sk
8. 10. 2020
The Last Campfire má malebnú grafiku i parádnu atmosféru. Milé postavičky, magické lokality a aj dabing s jediným ženským hlasom vás dokážu opantať a recenzovaná Switch verzia je lahodná, lebo si hru môžete brať hocikde. Na pár večerov sa môže stať skvelým sprievodcom všedných dní a priniesť vám do života trošku iný pohľad na stratené duše v neznámom svete, ktoré si pýtajú vašu pozornosť.

8/10
Tiscali Games
15. 9. 2020
The Last Campfire je důkazem, že jsou tvůrci No Man’s Sky schopní stvořit poutavé dílo ve zcela odlišném žánru i měřítku. Sice tentokrát vůbec neriskovali a než aby sami něco vymýšleli, vypůjčili si, kde se dalo, ale celkově jde o velice příjemnou a emotivní adventuru na jedno pohodové odpoledne, které ubližuje jen horší technická stránka.

60%
Bonusweb
11. 9. 2020
Na první pohled zajímavá a stylová adventura The Last Campfire bohužel exceluje jen ve vizuální stránce. Jinak vás čeká jen pár hodin mdlého příběhu a příliš jednoduchých puzzlů.