Hodnoceniher.cz

The Golf Club 2

76%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #xbo #maximum games #hb studios #xbox one

Recenze

GamePark
12. 8. 2017
Hned z kraje musím přiznat, že tahle herní hříčka nepochází ze zrovna mnou oblíbeného žánru. O to větší překvapení mě ale vzápětí čekalo. The Golf Club 2 překonal všechna má očekávání a dokonce mne na dlouhé hodiny příjemně zabavil. Nemluvě o tom, že jsem měl po dlouhé době příležitost vyzkoušet si sportovní simulátor, jsem se dokonce přiučil i několika praktickým informacím z golfu.

3/5
Hrej.cz
1. 8. 2017
Po herní stránce toho moc vytknout nejde, ani toho nejde příliš vylepšit. Problém je ale v prezentaci a druhému Golf Clubu by jednoznačně prospěla větší živost. A to i přes to, že se oproti předchozímu dílu autoři poučili. Pro fanoušky se ale jedná o povinnost.

8,8/10
Game Informer
30. 6. 2017
This is a must-play for any golf fan, with lasting gameplay and features that make it better than the first title in every way.

4/5
HardcoreGamer
27. 6. 2017
The Golf Club 2 combines a good golf simulation game with the social interaction of an actual clubhouse through the online societies with an engrossing career mode. The joy of trying to dominate the links comes from play mechanics that are easy to pick up but will take much practice in order to master. Whether playing against AI opponents or other people, victory or defeat is entirely up to the skills...