Hodnoceniher.cz

The Forgotten City

84%

Průměr z 6 recenzí
#pc #pc #pc #pc #ps4 #ps5 #switch #xbo #xsx #dear villagers #modern storyteller #playstation 5 #xbox series x/s #playstation 4 #xbox one #horor #adventura #cestování časem #příběhová #antický řím #modern storyteller #dear villagers #playstation 4 #xbox-one #ps4 pro #switch #xbox one x #playstation 5 #xbox series #dobrodruzne #nezávislé #rpg #steam #xbox

Recenze

9/10
Gaming professors
17. 5. 2022
The Forgotten City je skvělá singleplayerová příběhovka, která vás jako současného člověka zasadí do antického města oblečeného v nádherném kabátu a působícího perfektní herní atmosférou. Cena hry je férová a znalost cizího jazyka nevyhnutelná, stejně jako ikonka Fatal Error, která se vyskytla jako doprovodný jev až příliš často.

8/10
Tiscali Games
15. 10. 2021
Výborná konverzační hra, kde musíte pomocí časové smyčky odhalit řadu tajemství. Vracení v čase tu funguje bez frustrací díky faktu, že jednou splněný úkol už nemusíte opakovat. Škoda jen technického zpracování, které místy kazí hratelnost hlavně v akčních pasážích, a poměrně jednoduchých hádanek, které nenabízí zásadní výzvu.

95%
Czechgamer.com
21. 8. 2021
Komplexný zážitok s jedinečnou atmosférou

8/10
IndianTV
14. 8. 2021
The Forgotten City není úplně tradiční hrou zejména svou unikátní kombinací příběhových nápadů časové smyčky a římské kultury. Ale právě proto je její hraní tak zábavné a fascinující, i přesto, že je hratelnostní smyčka jako taková velmi základní.

9/10
Game Informer
30. 7. 2021
Extensive player choice fuels a mystery that pays off in big ways.

3,5/5
HardcoreGamer
27. 7. 2021
Clearly The Forgotten City is a game that speaks to those who revel in conversation. Those RPG fans who’d prefer not to fight or lash out, but converse and take a more steady, expository approach to finding a solution. It’s no exaggeration to say that the mythos Modern Storyteller both utilize and borrow from here is both surprising and satisfying with where it ends up heading. And while the narrative’s...