Hodnoceniher.cz

The Escapists 2

71%

Průměr z 6 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #nintendo switch #vězení #útěk #simulace #kooperace #ps4 #windows #switch #mouldy toof #team17 #the escapists 2 #rpg #xbox one

Recenze

3/5
Nbase
10. 2. 2018
P.S. Do nadpisů jsem zakomponoval citáty z několika známých filmů s tématikou útěků. Poznáte je všechny?

80%
Czechgamer.com
31. 1. 2018
Máte rádi Prison Break? Vyzkoušejte si opět jak se utíká z vězení, tentokráte i v kooperaci!

75%
GamePark
30. 8. 2017
The Escapists 2 je strategická hra vytvořená britským nezávislým studiem Mouldy Toof Studios. Vydavatelem hry je Team17, jedna z nejznámějších a nejrespektovanějších distribučních společností v Evropě, z jejichž dílen vychází samé kvalitní a zábavné hry. Na kontě již má i některé další strategie, jako jsou například Worms či mimozemská budovatelská strategie Aven Colony.

7/10
Zing
26. 8. 2017
Veteránům z Mouldy Toof Studios se opět podařilo vytvořit vcelku obstojný titul. The Escapists 2 je slušně navržený kousek, který sází především na kvalitní design úrovní, dobře fungující mechanizmy a čerstvé prvky. Bohužel ho trápí stereotyp a diskutabilně nadefinovaná kooperace, na které musí tvůrci ještě zapracovat. Celek bychom v současném stavu doporučili především fandům prvního dílu. Ostatní...

7/10
Tiscali Games
25. 8. 2017
Útěkářský nášup vás potěší novou grafikou, hrou pro více hráčů včetně lokální varianty a spoustou nových exotických žalářů. Bohužel si hru kvůli vysoké obtížností, poněkud frustrujícím mechanikám a repetitivnosti, čímž zůstává dvojka tvrdohlavě věrná jedničce, vychutnají zřejmě jen ti nejotrlejší z vás.

7/10
Game Informer
22. 8. 2017
The Escapists 2's improvements over the previous game are plentiful and novel, but the frequent loss of progress and lack of manual saves stifles experimentation.