Hodnoceniher.cz

The Council

71%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #diplomacie #adventura #epizodická hra #ps4 #windows #ps4 pro #xbox one x #mechanik #the council #xbox #xbox live #xbo #focus home interactive #big bad wolf #xbox one

Recenze

3,5/5
HardcoreGamer
25. 1. 2019
The Council might have stumbled its way across the finishing line in Checkmate, but that’s not enough to take the shine off of the title. Okay, its story descended into chaos when the daemon theme began to unravel and hindered the storytelling potential, but that should not be a reason to stop playing The Council. Gameplay is far more superior to any other episodic title on the market, with Big Bad...

5/10
Tiscali Games
8. 1. 2019
Svému slibnému úvodu The Council bohužel nezvládl dostát. Zatímco puzzly jsou příjemně obtížné a nevodí vás za ručičku, příběh naproti tomu příšerně zhloupne. Adventuře na něm postavené nepřidává ani nekvalitní dabing, kolísající úroveň grafiky a množství větších i menších chyb.

7/10
XboxWeb.cz
14. 12. 2018
The Council je nejen vítanou změnou na poli epizodických her, ale taktéž skvělou adventurou. Postavy i příběh jsou slušně napsané a samotná hra nabízí mnoho způsobů, jak se dopracovat k jednomu z několika konců. Rozhodně je to posun někam dále a celkový dojem kazí jen nekvalitní dabing technické obtíže, které mohou být frustrující, ale jinak se studiu Big Bad Wolf risk vyplatil.

65%
Bonusweb
11. 12. 2018
Na první pohled zajímavá adventura z neokoukaného prostředí bohužel neudržela vysoko nastavenou laťku stanovenou první epizodou a stává se nudnou. Své publikum si však najde.

6,5/10
Game Informer
6. 12. 2018
The Council has an alluring premise with interesting choices and consequences. However, it falls apart with absurd plot twists, tedious backtracking, and unexciting puzzles.

5/5
Hrej.cz
9. 4. 2018
Skvělá adventura s mohutným potenciálem, zajímavým příběhem a nepřeberným množstvím možností i barvitých charakterů. Jasná koupě pro fanoušky epizodických adventur i tajemných příběhů.

8/10
Vortex
30. 3. 2018