Hodnoceniher.cz

The Awesome Adventures of Captain Spirit

80%

Průměr z 9 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #adventury #free-to-play #life is strange #červená karkulka #příběh #plechovka #hlavní hrdina #silný příběh #maminka #superhrdina #captain #šup #úplný závěr #usa #celý svět #napínavý příběh #adventure #nejbližší okolí #příjemný pocit #super #chris #ps4 #xbo #square enix #dontnod entertainment #xbox one

Recenze

4/5
Cooldown
2. 5. 2019
The Awesome Adventures of Captain Spirit slouží jako malá, ale chutná jednohubka, se kterou vývojáři vábí hráče na druhou sérii. Atmosféra i příběh se drží standardu nastaveného v Life is Strange a inovace tu najdeme jen v rámci technické stránky. Pokud máte dvě hodiny volného času, rozhodně bezplatnou epizodu vyzkoušejte.

90%
GamePark
17. 7. 2018
Život je zvláštní. Jak zvláštní může být, nám ukázala již epizodická hra Life is Strange od společnosti Dontnod. Od té nás v dohledné době čeká další série, a tedy bylo velkým překvapením, když kromě nových epizod byla také oznámena kapitola zdarma s názvem The Awesome Adventures of Captain Spirit.

4/5
GameSite.sk
3. 7. 2018
The Awesome Adventures of Captain Spirit je naozaj vynikajúca hra. Predstaví nám síce iba kúsok z príbehu a netrvá dlho, no je zadarmo. A ak sa chcete dozvedieť ešte viac z dobrodružstva malého Chrisa, počkajte si na Life is Strange 2. Dovtedy si však túto hru určite zahrajte. Verte, neoľutujete.

6/10
Doupě
1. 7. 2018
The Awesome Adventures of Captain Spirit je přesně takové, jak byste od free-to-play titulu čekali. Je krátký a nevýrazný a slouží spíše jako reklama pro další díl. Darovanému koni na zuby nehleď, hra má stále pár silných momentů a byla by škoda ji za její příznivou cenovku vynechat. Ostatně Life is Strange 2 na ni má přímo navazovat.

8,3/10
Centrum Her
29. 6. 2018
Captain Spirit je krátky herný zážitok. No to všetko sa dá odpustiť, keď si uvedomíme, že nám ho vývojári z Dontnod prinášajú absolútne zdarma. Aj vďaka večne hravému Chrisovi je ťažké uveriť tomu, akou tragédiou si jeho rodina prechádza. A aj keď príbeh, ktorý nám vývojári ponúkajú, vieme prejsť za pár minút, hra toho ponúka oveľa viac. Je len na hráčovi, čo z toho objaví. Jedná sa tak o veľmi zaujímavú...

4/5
HardcoreGamer
29. 6. 2018
The Awesome Adventures of Captain Spirit is a brief, but thought-provoking look into what awaits players when Life is Strange 2 begins its release on September 27. This tale gives fans of the series a glimpse into a new cast of characters, while newcomers will be able to see just makes the franchise resonate with so many people. Captain Spirit is a journey into the mind and life of a trouble child...

4/5
Hrej.cz
26. 6. 2018
Volňásek na vlak ve směru dětství by byla škoda nevyužít, zvlášť když mašinfírou jsou nadaní vypravěči z Dontnod.

79%
GameStar.de
26. 6. 2018
Ein sehr kurzes, aber liebevoll erzähltes Adventure, das ernste und lustige Themen gekonnt miteinander verbindet.

8,5/10
Game Informer
25. 6. 2018
This sad and powerful story is partially about the places we escape to, but even more about the situations we escape from.