Hodnoceniher.cz

Test Drive Unlimited 2 (PS3)

74%

Průměr z 5 recenzí
#ps3 #závodní

Recenze

7/10
Eurogamer.cz
5. 6. 2011
To, co Test Drive Unlimited 2, vám patrně žádná jiná hra nenabídne. Tisíce kilometrů silnic, dva krásné ostrovy, spoustu oku lahodících scenérií, aut a takřka nekonečnou volnost a závodění. Už zase to zní jak slogan z krabičky, ale kromě podobně laděného offroadového kolegy (FUEL) si opravdu nevybavuji tak otevřenou a nesvázanou záležitost na čtyřech kolech, od které se budete jen těžko odtrhávat.

70%
Recenzeher.eu
11. 4. 2011

7,5/10
hry.Sme.sk
7. 3. 2011
Toto vám totiž neponúkne žiadna iná hra. Že nám Eden Games nakecali a nasľubovali niečo masívne a minimum z toho splnili, je proste fakt, prečo hra dostáva iba toľko málo bodov. Inak by išlo o skutočný raj pre milovníkov rýchlych kolies. Môžeme tu kupovať byty, vybavovať ich nábytkom, obliekať a upravovať svojho avatara, no to multiplayer nedvíha z problémov, v ktorých sa topí. Ak sa všetko urovná,...

80%
GamePark
27. 2. 2011
Test Drive Unlimited 2 je (minimálně na Xbox 360, kde jsme hru recenzovali) velmi zábavná a povedená hra, která trpí slabším začátkem, který by mohl nejednoho hráče odradit. My ale radíme, abyste vydrželi, protože čím déle u hry vydržíte, tím více možností se otevře a tím bude také zábavnější. Hře sice moc nepomáhá jízdní model, ale pokud si na něj zvyknete, ani vám to nepřijde.

Sony-Playstation
26. 2. 2011
Kto hľadá v tejto hre simuláciu či nejakú realitu, nech rýchlo zatiahne ručnú brzdu a ide preč. Kto si ale rád sadne za volant na dlhé hodiny a dokáže doceniť, ba aj nudnú jazdu vo svojom obľúbenom štvorkolesovom kamarátovi a TDU v ňom vždy zažne oheň, nech neváha a berie okamžite. Minimálne doba hrania a efekt dĺžky, bude statočne reprezentovať sumu za tento špecifický a jedinečný projekt.