Hodnoceniher.cz

Terminator Salvation

52%

Průměr z 8 recenzí
#pc #third person akce #windows #ps3 #x360 #equity games production #grin #playstation 3 #xbox 360

Návody, cheaty

Recenze

5,5/10
Game Informer
22. 9. 2009
If robots ever do take over, I hope the human race doesn't succumb to a force this stupid.

5/10
Hrej.cz
8. 6. 2009
Nabízí jen veskrze průměrnou akci, která by mohla přispět hernímu průmyslu snad jen systémem krytí, který doufejme někdo využije v mnohem lepším projektu.

3/5
Hrej.cz
8. 6. 2009
Další důkaz toho, jak velké očekávání dokáže dát pěstí mezi oči. Pokud nejste vyloženě Terminatofil, své vydřené peníze si utraťte raději na Matějské.

49%
GamePark
29. 5. 2009
Průměrná střílečka, která ovšem nepotěší zcela nevýraznými a občas i nesmyslnými dialogy. Několik velmi povedených okamžiků pak bohužel nemůže hru jako celek zachránit.

GamePark
29. 5. 2009
Filmová sága Terminátor je dnes již klasikou nejtěžšího kalibru a jen těžko byste hledali větší. První díl je velmi povedený, ale z pohledu dnešního diváku se jedná spíš o film pro pamětníky. Druhý mou osobou považovaný za nejzdařilejší, bychom mohli s přehledem označit za jeden z nejlepších filmů všech dob, který prostě mohu vidět i několikrát za rok a přesto nikdy neomrzí, h´asta la vista, baby....

5/10
Sector.sk
29. 5. 2009
Mierne toporná animácia postáv je znesiteľná, o trochu horšie je to už s úsmevnou umelou inteligenciou spoluhráčov. Z technického spracovania tak najlepšie vychádza hudba, ktorá je založená na hlavnej Terminátorskej melódii.

5/10
Tiscali Games
26. 5. 2009
Celkem povedená střílečka, u níž však budete postrádat pocit nebezpečí a hvězdnost filmového zpracování. Nepřesvědčivé scény a nudné postavy tak zachraňuje jen přijatelný systém krytí a fungující umělá inteligence. Zbytek hry se utápí v nekonečném průměru.

GamePark
22. 5. 2009
V roce 2018 vypukla válka mezi lidmi a terminátory, kteří jsou vedeni SkyNetem a je jenom na vás, zda přežijeme nebo ne. Pod palec se vám dostane hlavní hrdina John Connor. Tohoto hlavního hrdinu budete ovládat celkem v šesti misích. Některé se odehrávají uvnitř v budovách SkyNetu a jiné zase někde poblíž ve zdevastovaném prostředí. Při plnění úkolů nebudete mít žádné parťáky a po celou dobu budete...