Hodnoceniher.cz

TERA: The Exiled Realm of Arborea

81%

Průměr z 5 recenzí
#pc #mmorpg

Recenze

8/10
Hrej.cz
24. 6. 2012
Velmi návyková a zábavná hra především díky prostředí a vymazlenému soubojovému systému. Škoda jen slabšího scénáře a úkolů.

80%
GameSite.sk
6. 6. 2012
Tera je hra, ktorá síce dieru do sveta neurobí, no určite poteší hráčov, hrajúcich žáner MMO. Hoci príbeh nie je veľmi dôležitý, má dobrú myšlienku. Hudba ohúri všetkých, ktorí milujú atmosférické soundtracky. Grafika, ktorá je pekne spracovaná, sa bude páčiť snáď každému. Rozľahlé prostredia sú krásne a človek si niekedy uvedomí, že nehrá, ale obdivuje krásu okolitého sveta. Vývojári nezabudli ani...

9/10
Recenzeher.eu
4. 6. 2012
Z hlediska herních mechanik titul nepřináší nic nového, staví na základech dodýchávajícího kolosu s vlastními nápady a bezkonkurenčním soubojovým systémem. Nabídne strhující scenérie v nádherném pozlátku Unreal Enginu se špetkou asijského vnímání kouzelného fantasy světa. TERA stojí alespoň za vyzkoušení.

80%
Topzine.cz
30. 5. 2012
Vývojáři z Bluehole zaručeně ukázali, že v prostředí MMO scény nejsou žádnými žabaři. Byť Tera jako celek není v podstatě ničím revolučním, nabízí hráčskému publiku spoustu hodin nefalšované zábavy.

75%
GamePark
13. 5. 2012
World of Warcraft si i po vydání TERY ponechá titul nejlepšího MMORPG na světě, nicméně to neznamená, že by nezískal velmi slušnou konkurenci, která ho dokázala v alespoň několika ohledech dokonce i předčít.