Hodnoceniher.cz

Tennis World Tour 2

48%

Průměr z 8 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #big ant studios #nacon #switch #sportovní #big ant studio #tennis world tour 2 #xbox live #ps4 #tenis

Recenze

5/10
GamePark
6. 11. 2020
Fanoušci herního tenisu radujte se? Ne tak úplně, Tennis World Tour 2 sice vyšel, ale nejsme si jistí, jestli se jedná o to pravé ořechové. Neberte si to zle, ale co se týče tenisových her se nikdy v minulosti nejednalo o revoluční hry nebo dokonce i příliš dobré, a na tento trend bohužel opět navazuje Tennis World Tour 2.

2/5
GameSite.sk
4. 11. 2020
Čo dodať na záver? Tennis World Tour 2 je rozporuplná hra. Na strane jednej ponúka celkom dobrý tenis s obstojnými licenciami, na druhej zas len málo noviniek, horšiu grafiku a množstvo malých a zbytočných chýb. Ak už vlastníte AO Tennis 2, o nič neprichádzate. Prípadne si počkajte na zľavy a na to, či hru tvorcovia vyladia patchami, ktoré určite potrebuje. Inak ruky preč.

5,5/10
Sector.sk
21. 10. 2020
Napriek tomu, že hodnotenie Tennis World Tour 2 doposiaľ nevyznieva príliš pozitívne, je to hlavne z dôvodu, že sa začínajúca séria chce vymaniť z arkádového behania po kurte a pričuchnúť viac k simulácii. Nemá na to a nejde jej to. No ak si chcete len tak zapinkať a nemáte príliš veľké nároky na grafické spracovanie, nemusí byť tento tenis zlou voľbou. Obsahuje známe mená, hrateľnosť je prístupná...

40%
Bonusweb
18. 10. 2020
Druhý Tennis World Tour se nehraje špatně. V ostatních aspektech však selhává, čímž zahazuje slibný potenciál. Dlouhé čekání na opravdu povedenou tenisovou hru tak stále nekončí.

5/10
XboxWeb.cz
17. 10. 2020
Tennis World Tour 2 si zlomil ruku už při podání a soupeř mu následně return poslal přímo do koulí. Takto ošklivou hru už jsem dlouho neviděl a stejně tak chudou prezentaci. Pak tu máme zbytečné kartičky, technické přešlapy a to všechno výborný pocit ze samotného tenisu opravdu nezachrání. Leda tak opravdu velké sleva, díky níž člověk zavře oči a nakonec přece jen otevře svou peněženku.

2/5
Hrej.cz
9. 10. 2020
Ucházející gameplay a mírně vylepšené animace nevykoupí obsahovou chudost, slabé audiovizuální zpracování ani absenci tenisové atmosféry. Král žánru v podobě Top Spin 4 zůstává na míle daleko.

5,5/10
Respawnpoint
6. 10. 2020
Tennis World Tour 2 mohl být skutečně dobrou hrou a překonal by i sám sebe. Bohužel nám to ale kazí dvě obrovské chyby, které celou hru znepříjemňují a dělají z ní jen dojnou krávu na peníze. Pokud si ji tedy plánujete koupit, tak v současném stavu v ní nejspíše uspokojení nenajdete. Mód kariéry je neuvěřitelně nevyvážený a online nikdo zase nahraje. A navíc ty mikrotransakce. K těm snad není třeba...

5/10
Vortex
1. 10. 2020
Tennis World Tour 2 je rozhodně lepší než první díl od studia Breakpoint. Dokonce je to překvapivě lepší a přesvědčivější simulace než AO Tennis 2, který vyvinul také tým Big Ant. Jenže ve všem ostatním kromě samotného tenisu novinka zaostává. A byť by příjemný pocit ze hry měl být tím rozhodujícím, sám o sobě prostě nestačí.