Hodnoceniher.cz

Super Monkey Ball 3D (3DS)

48%

Průměr z 3 recenzí
#3ds #akční

Recenze

65%
GameSite.sk
4. 6. 2011
Super Monkey Ball 3D však využíva jednu z fukncií 3DS, ktorú mnoho hier doposiaľ nevyužilo - za “mince” si môžete dokupovať nové autíčka a postavičky do hry. Mince zbierate tak, že chodíte s 3DS vo vrecku - každých 100 krokov = jedna minca. Za pár dní tak môžete získať nové vozidlá s lepšími jazdnými vlastnosťami a nových bojovníkov so silnejšími útokmi, s ktorými sa vám môže podariť spraviť z dvoch...

1/10
Eurogamer.cz
26. 5. 2011
Právě případ této hry ukazuje, že pokud by se hry na Nintendo 3DS vydaly tímto směrem, byla by konzole velmi brzy mrtvou platformou. I na svém obstarožním android telefonu se u některých zdarma šířených her bavím mnohem lépe a podstatně déle. Super Monkey Ball 3D se vyhněte širokým obloukem.

7/10
Konzolista.cz
26. 4. 2011
Super Monkey Ball 3D je dost možná úplně nejlepším pokračováním této série, která debutovala v roce 2001 na herní konzoli GameCube. Nabízí velkou trvanlivost, tři zajímavé herní režimy a lokální multiplayer až pro čtyři hráče. Pokud se rozhodujete pro hru, která přináší především zábavnou hratelnost a je vám jedno, že má průměrnou grafiku, možná byste měli nad Super Monkey Ball 3D hodně zauvažovat.