Hodnoceniher.cz

Styx: Master of Shadows

63%

Průměr z 9 recenzí
#pc #akční #stealth #ps4 #windows #xbox-one #akce #řeč #barevná paleta #shadows #truhla #hra the #master #shadow #dobrý dojem #cyanide #tradiční hra #cyanide studios #focus home interactive #styx: master of shadows #francie #frantici #action #styx master of shadows #pc #ps4 #xbox one

Recenze

8,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Podsumowanie będzie jednak proste - Styx jest grą bardzo dobrą, być może nawet wybitną. Historia jest skomplikowana i głęboka, co dodatkowo buduje i tak już świetny klimat. Oprawa audio nie mogłaby być lepsza, czego niestety nie powiem graficznej. Rozgrywka wciąga i zabawy jest co nie miara, a to najważniejsze. Warto wydać te kilkadziesiąt złotych, bo dostajemy ciekawy, dopracowany tytuł.

3/5
Hrej.cz
20. 10. 2014
V jádru podařený pokus vytvořit oldschoolovou stealthovku. Od vyššího hodnocení ho však drží obal z rozporuplných rozhodnutí, nedotažeností nebo regulérních chyb.

7/10
Tiscali Games
15. 10. 2014
Zábavná stealth akce, která hráčům nabízí dostatečně rozlehlá prostředí a řadu prostředků k vyblbnutí. Kvůli slabším produkčním hodnotám a primitivnímu soubojovému systému je však určená jenom pro zaryté fanoušky tichého plížení.

5/10
Zing
14. 10. 2014
Cyanide nám chtěli naservírovat sympatického goblina, který se rád krade stíny ke svým obětem. Jak to vidím já? Asi tak, že je Styx především pánem průměru a až poté obstojnou hrou, která i přesto dojíždí na řadu kompromisů.

2/5
Doupě
12. 10. 2014
Upřímně totiž nemůžu najít důvod, proč se pouštět zrovna do téhle hry. Pseudoumělecké publikum nezaujme a tradiční hráči zase mají plno daleko lepších alternativ. Proč tedy vlastně vnikla? Toť otázkou, ale kvůli perfektní AI, vylepšování postavy, které nedává z poloviny smysl, a grafickým orgiím to rozhodně nebylo!

4/10
XboxWeb.cz
10. 10. 2014
Styx "mástr" stínů není, není žádný mástr. Je to jen bezcharakterní a ošklivý skřet stejně jako všechny ostatní postavy a hra samotná. Bugů víc než bychom dokázali ustát. Příběh bez špetky inspirace těmi dobrými a herní mechanismy se zase inspirují až moc. Kameru a celkovou hru hrozivě přeportovanou z PC plus grafické zpracování z minulého desetiletí bychom přetrpěli, ale hloupé AI a tu příšernou optimalizaci...

7,8/10
Centrum Her
9. 10. 2014
Styx: Master of Shadows je jednoznačné překvapením na stealth půdě. Dokáže dokonce zabavit mnohem více než některé letošní počiny. Navíc za krásnou cenu dostanete hru, kterou budete chtít zkusit dohrát ještě jednou. Hraní navíc zabere téměř 20 hodin a není to čas, který by příliš nudil. Právě naopak.

70%
GamePark
8. 10. 2014
Kdybychom si měli vybrat z žánrů, jež jsou schopné přijít se skutečnou výzvou, před níž by současná generace hráčů zhýčkaná střílečkami, v nichž by vás neohrozila ani atomová bomba vyplivnutá obrovským robotem, který by do vás předtím vystřílel dvě stovky raket, zůstala stát s otevřenou pusou proto, že by nebyla schopná pokořit ani tutoriál, asi bychom se ohlédli za stealth kousky. V dnešní době už...

75%
GameStar.de
7. 10. 2014
Cleveres Schleichspiel mit Schwächen bei KI, Story und Steuerung.