Hodnoceniher.cz

Strike Suit Zero

63%

Průměr z 6 recenzí
#pc #strategie realtime #akční #sci-fi #vesmírný #windows #action #weltraum-action #double six #born ready games #strike suit zero #andré peschke #pc

Návody, cheaty

Recenze

69%
GamePark
13. 3. 2013
Vynášet verdikt nad Strike Suit Zero je poměrně smutná záležitost, neboť se jedná o zajímavou hru, která disponuje kvalitním audio-vizuálním zpracováním, ale bohužel i početnými chybami v hratelnosti. Nezbývá mi tedy nic jiného, než doufat, že se autoři ze svých chyb poučí a zkušenosti z tvorby Strike Suit Zero zužitkují například při tvorbě dalšího dílu.

69%
GamePark
13. 3. 2013
Pomalu by se mohlo zdát, že arkádovým vesmírným simulátorům odzvonila hrana. Bohužel, piloti vesmírných stíhačů se stali pro herní průmysl příliš nezajímavými a už to bude nějaký pátek od doby, kdy jsme naposledy mohli usednout do kokpitu vesmírné lodě a zažít pořádnou vesmírnou bitvu. Strike Suit Zero mělo tento fakt změnit, ale narovinu říkám, že se mu to povedlo jen částečně.

6/10
Tiscali Games
8. 2. 2013
Graficky, zvukově a hudebně strhující vesmírná střílečka s raketou, která se mění do ultimátního vesmírného transformera. Ten zbytek, který by dělal hru lepší než jenom nadprůměrnou, ten tu zoufale chybí.

69%
GameStar.de
26. 1. 2013
Günstiger Weltraum-Shooter mit klassischen Tugenden

5/10
Hrej.cz
23. 1. 2013
Pokus oživit žánr vesmírných arkád, který autoři pohřbili nekončícími zástupy nepřátel a neférovou stavbou misí. Funguje a dá se hrát, ale o zábavě se v současném stavu dá mluvit jen velice opatrně - pokud vůbec

3/5
Hrej.cz
23. 1. 2013
Pokus oživit žánr vesmírných arkád, který autoři pohřbili nekončícími zástupy nepřátel a neférovou stavbou misí. Funguje a dá se hrát, ale o zábavě se v současném stavu dá mluvit jen velice opatrně - pokud vůbec.